Stejarii Country Club - Sport, wellness si ospitalitate Bucuresti

Restaurant

Aproape de Stejarii Country Club si Padurea Baneasa si departe de agitatia urbana uneori obositoare a Capitalei, exista o frontiera spre o noua lume: Restaurantul Stejarii, destinatia preferata a iubitorilor de lux, intimitate si bun gust. Aici, orasul se continua dupa alte reguli si o alta filosofie, cea a relaxarii, a savorii, a contrastelor si a unei bogatii de senzatii pe care nu le poti trai in alt loc din Bucuresti.

Cu un design unic si primitor si o terasa generoasa cu vedere la Piscina Olimpica, Restaurantul Stejarii este locul perfect de evadare intr-o oaza de liniste si destindere. Combinatia castigatoare dintre serviciile de ospitalitate excelente si ambianta primitoare creeaza o experienta culinara cu adevarat memorabila, transformand restaurantul intr-o alegere de prima clasa pentru persoanele care iubesc rafinamentul si eleganta.

Cu accent pe alternanta sezoniera, provenienta ingredientelor si punerea impecabila in practica a retetelor gourmet, Restaurantul Stejarii reprezinta cu mandrie bucataria internationala de top. Reusim sa ne impresionam clientii prin preparatele noastre creative si complexe, oferind un meniu eclectic, care redefineste mancarea gourmet in Romania. De la gusturi exotice la preparate clasice frantuzesti sau steak-uri americane, servite in timpul programului restaurantului sau in cadrul serilor noastre speciale, exista cate un preparat pentru fiecare ocazie sau moment al zilei.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...