Stejarii Country Club - Sport, wellness si ospitalitate Bucuresti

Stejarii Ballroom

...
Evenimente Corporate

Planificati un eveniment important pentru compania dumneavoastra? Cu un stil arhitectural modern si un design impresionant, Stejarii Ballroom va ofera un mediu de afaceri perfect in care parteneriatele de succes prind viata. De la intalniri de afaceri, traininguri, prezentari, seminarii si cine de afaceri pana la cocktailuri, conferinte, lansari de produse, gale sau petreceri de Craciun, Stejarii Ballroom este locatia ideala pentru un eveniment corporate extraordinar.

Locatie exclusivista, imprejurimi impresionante
Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi si linistite, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a capitalei, dar la doar 20 de minute cu masina de centrul orasului, Stejarii Ballroom ofera un mediu cald si cordial pentru evenimentele dumneavoastra de afaceri.

Conditii tehnice excelente
Pentru succesul oricarui tip de eveniment corporate, Stejarii Ballroom va pune la dispozitie: internet wireless gratuit, sistem de sunet incorporat si proiectie video, speaker desk etc, precum si o echipa profesionista care sa va ofere cele mai eficiente solutii.

Servicii gastronomice premium
Fiecare meniu al evenimentului trebuie adaptat la ocazia specifica si la persoanele care participa la acesta, de aceea va oferim meniuri personalizate pe baza tipului de eveniment pe care il organizam pentru dumneavoastra.

...
Evenimente Sociale

Evenimente Sociale
Celebreaza povestea voastra de dragoste intr-o atmosfera rafinata si organizeaza nunta visurilor voastre la Stejarii Ballroom! Personalizat in functie de stilul clientilor nostri, Stejarii Ballroom combina stilul modern, sofisticat, cu detalii clasice si un set complet de servicii premium pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de fiecare moment al evenimentului.

Facilitati
Cu un design original si impresionant, Stejarii Ballroom acopera o suprafata de 554 de metri patrati si are o capacitate de 430 de persoane, dispunerea si alocarea meselor realizându-se tinând cont de necesitatile specifice si de tematica petrecerii. Pentru o nota de originalitate si amintiri memorabile, puteti sa va intampinati oaspetii pe acoperisul verde al cladirii, care acopera o suprafata de 700 de metri patrati si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Servicii Profesioniste
Stim ca va doriti ca ziua nuntii voastre sa fie una magica, de aceea profesionistii Stejarii Ballroom sunt mereu pregatiti sa se asigure ca petrecerea de nunta organizata in cadrul locatiei noastre va atinge perfectiunea. De la un meniu personalizat si decoratiuni delicate la o receptie memorabila in aer liber pe acoperisul inverzit, fiecare element si detaliu vor fi planificate cu atentie, deoarece va oferim o varietate larga de servicii premium.