Sport Arena, Bucuresti - Echipamente si instalatii pentru baze sportive

Pardoseli sportive din parchet

Connor - Pardoseli sportive din parchet Compania Connor a fost infiintata in anul 1872 in SUA si este in prezent lider mondial in domeniul pardoselilor sportive din parchet, referintele in domeniu ale companiei Connor incluzand salile a 14 echipe din NBA (Campionatul Profesionist Nord-American de Baschet), Jocuri Olimpice, Campionate Continentale si Intercontinentale unde au fost instalate sistem de pardoseala din parchet sportiv.

Compania Connor este certificata ISO, iar produsele indeplinesc cerintele testarilor conforme standardelor de referinta in domeniul pardoselilor elastice si al produselor din parchet DIN si STEM.

Ca o dovada a inaltei calitati a produselor sale, Connor este partener al centrului de studii si dezvoltare al FIBA (Federatia Internationala de Baschet) precum si al NCAA (Asociatia Colegiilor si Universitatilor din SUA) pentru care Connor furnizeaza an de an sistemul de pardoseala sportiva pentru jocurile turneului final (Final Four). De asemenea, Connor este membru al MFMA (Asociatia Producatorilor de Pardoseli din Lemn de Artar) care stabileste standardele de calitate in domeniul sau de expertiza. Connor beneficiaza pentru produsele sale - sisteme de pardoseala din parchet sportiv - de certificarile acordate de numeroase federatii de specialitate printre care amintim: Federatia Internationala de Handbal, Federatia Internationala de Badminton, Federatia Internationala de Squash, Confederatia Asiatica de Fotbal.

Toate sistemele de pardoseala sportiva Connor sunt produse din parchet masiv de artar (lemnul cu cea mai mare stabilitate in raport cu conditiile de mediu) - o garantie a calitatii si fiabilitatii superioare a produsului finit. Si din punct de vedere estetic, artarul - un lemn de esenta tare cu o culoare foarte atragatoare - confera un aspect luminos si placut pardoselii. Durata de viata a sistemelor de parchet sportiv Connor este de peste 40 de ani, in acest rastimp permitand 5 procese succesive de refinisare.

Sistemele de pardoseli din parchet sportiv produse de Connor sunt alcatuite dintr-o substructura de elemente elastice care asigura distributia uniforma a fortei precum si elasticitatea intregului sistem, un strat inferior de lemn care asigura suportul pentru stratul de joc format din parchet sportiv de artar de 20 mm grosime, finisat cu produse de cea mai buna calitate.

Connor este liderul mondial in domeniul sistemelor de pardoseli sportive din parchet masiv fiind alegerea campionilor NBA – Miami Heat, precum si furnizor oficial al Jocurilor Olimpice ATENA 2004. In Romania, sisteme de pardoseala sportiva tip Connor au fost instalate in sala de sport a Colegiului National Bruckenthal din Sibiu, gazda a Campionatului European de Baschet pentru Juniori în anul 2006, Sala Sporturilor din Targoviste, Sala Polivalenta a Bancii Nationale a Romaniei din Bucuresti, Sala Steaua Bucuresti, Arena de Baschet Bucuresti, Sala Polivalenta Drobeta Turnu Severin, Sala Polivalenta Piatra Neamt, Sala Sporturilor Pitesti, Sala Sporturilor Zalau care beneficiaza acum de cel mai bun sistem de pardoseala sportiva din parchet existent pe piata mondiala. Ca referinte internationale, echipa noastra de tehnicieni a instalat pardoseli la unele dintre cele mai importante evenimente sportive internationale ale ultimilor ani: Jocurile Olimpice de la Atena 2004, Campionatul European de Baschet din Muntenegru 2005, Jocurile Asiatice Qatar 2007, Campionatul Mondial de Handbal din Croatia 2009.

Sistemele de pardoseala sportiva din parchet masiv de artar de inalta performanta ale companiei Connor sunt disponibile in Romania prin SPORT ARENA SRL.

 

 

 

Galerie foto
  • ...