Sport Arena, Bucuresti - Echipamente si instalatii pentru baze sportive

Pardoseli modulare

Sport Court - Pardoseli modulare SPORT COURT (www.sportcourt.com) ? lider mondial in domeniul pardoselilor sintetice modulare. SPORT COURT produce de peste 30 de ani suprafete sintetice de inalta performanta atat pentru indoor cat si pentru outdoor. In prezent, in intreaga lume, exista peste 50.000 de instalatii active. SPORT ARENA este distribuitorul exclusiv in Romania al produselor grupului CONNOR SPORT COURT USA.

Acum 35 de ani, un grup de vizionari americani a înfiintat compania SPORT COURT pentru a aduce un plus de calitate conditiilor de practicare a sportului. Obiectivul fundamental a fost acela de a crea o suprafata sintetica care sa inglobeze calitatile celor mai perfromante pardoseli suspendate din parchet ale caror dezavantaje erau costurile extrem de ridicate de achizitionare si intretinere precum si faptul ca nu puteau fi folosite decat in incinte. Astfel au luat nastere suprafetele modulare suspendate SPORT COURT, disponiblie atat pentru terenuri de sport in aer liber cat si pentru sali de sport.

Dezvoltarile tehnologice la care au fost supuse aceste suprafete au condus la recunoasterea lor mondiala, in prezent existand peste 100.000 de instalatii active in intreaga lume, SPORT COURT devenind lider mondial in domeniul pardoselilor sintetice modulare.

Produsele SPORT COURT au fost instalate in cele mai diverse locatii: de la terenurile de sport din spatele casei pana la Campionatul European de Handbal, de la salile de sport ale universitatilor din intreaga lume pana la NBA All Star Game Jam Session.

Pardoselile SPORT COURT au fost testate si sunt certificate de oragnisme internationale de prestigiu din domeniul sportului: FIBA (Federatia Internationala de Baschet), ITF (Federatia Internationala de Tenis), IHF (Federatia Internationala de Handbal), AFC (Confederatia Asiatica de Fotbal) precum si multe altele. Avand in vedere calitatile deosebite, produsele SPORT COURT au fost alese ca pardoseli pentru terenurile rezidentiale de sport de catre numeroase vedete de la Hollywood, staruri din NBA si personalitati ale vietii publice.

Suprafetele modulare suspendate SPORT COURT sunt produse din copolimer-polipropilena de inalt impact care asigura durabilitatea produselor si sunt formate din module patrate cu un sistem unic de prindere.

Intre calitatile deosebite de care beneficiaza aceste suprafete sunt incluse:

  • Multifunctionalitatea: suprafetele Sport Court permit practicarea de multiple activitati sportive cum ar fi: fotbal, baschet, tenis, handbal, volei;
  • Suprafetele Sport Court sunt certificate de federatiile sportive internationale de specialitate;
  • Sistemul patentat “DFTS” – Transfer Dinamic al Fortei, care asigura elasticitatea unei arii extinse asigurand distributia uniforma a fortei la miscarile verticale, sporind, in acest fel, protectia articulatiilor sportivului;
  • Sistemul patentat “Lateral Forgiveness” – Toleranta Laterala care reduce riscul accidentarii sportivilor la miscarile laterale bruste asa cum ar fi schimbarile de directie atat de dese in timpul jocului;
  • Sistemul unic de prindere a modulelor care asigura montarea si demontarea suprafetei intr-un timp foarte scurt;
  • Varietatea culorilor disponibile;
  • Garantia limitata de 10 ani acordata de producător;
  • Costurile de intretinere apropiate de 0.

Sport Arena este distribuitorul unic pentru Romania al producatorului american SPORT COURT. 

Galerie foto
  • ...