Caminul de batrani Speranta Bunicilor - Bacau

Servicii camin de batrani Speranta Bunicilor

Centrul de ingrijire pentru batrani a fost necesar pentru a veni in sprijinul persoanelor care, datorita responsabilitatilor zilnice in plan profesional si lucrativ, nu pot oferi conditiile necesare ingrijirii atente si supraveghate rudelor apropiate cat si cele indepartate asa cum si-ar fi dorit. Un astfel de sprijin moral vine in ajutorul dvs. din partea caminului nostru de batrani, care prin experienta acumulata a reusit sa formeze un concept de sprijin in acest sens persoanelor in incapacitate de autoingrijire cum ar fi: persoane imobilizate la pat, persoane purtatoare de pampersi si sonde urinare etc.

Rezidenta noastra are in vedere atat batranii cat si alte persoane care se afla in imposibilitatea de a se descurca singure. Afectiuni pe care le regasim la pacientii nostrii sunt: Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, dementa senila, dementa degenerativa, schizofrenie, accidente vasculare cerebrale, hemiplegie, paralizie etc.

Venim in sprijinul pacientilor si punem la dispozitie urmatoarele: ingrijire, supraveghere, suport moral, terapii ocupationale, servirea mesei, igienizare, asistenta medicala si consultatii medicale.

Fiecare pacient prezinta o cazuistica proprie. Personalul nostru presteaza servicii pentru batrani si, pe langa calificarea de baza pe care o detin in a ingriji persoane varstnice sau cu afecttiuni locomotorii sau neuromotori (cei diagnosticati cu probleme psihice in special), acorda o atentie deosebita pacientilor si au un comportament disciplinar.

Camerele de cazare cu 2, 3 sau 4 paturi va ofera atat compania altor persoane, cat si spatiul si intimitatea de care aveti nevoie.

Bucataresele noastre va pun la dispozitie cele mai delicioase si diversificate mancaruri in trei mese principale. Gustarile constand in fructe proaspete si dulciuri va asigura sanatatea si energia necesare. Mancarea proaspata pregatita zilnic in bucataria proprie poate fi servita in sala de mese sau in camera pentru persoanele cu probleme de locomotie.

In cadrul rezidentei se asigura asistenta medicala minima pentru batrani:

administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil;
curatarea plagilor si escarelor;
masaje ale membrelor superioare si inferioare;
aplicare de creme protectoare pentru cei cu Pampers;
recuperarea mersului pentru cei care au aceasta posibilitate, prin exercitii de mers zilnic
De asemenea va punem la dispozitie o gama de activitati recreative: sah, table, acces internet, citirea presei in saloanele special amenajate, televiziune.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0754970657; 0757532796
Str. Arcadie Septilici, Nr. 5A, Bacau, judetul Bacau
Distribuie