Caminul de batrani Speranta Bunicilor - Bacau

Caminul de batrani Speranta Bunicilor

Desi se afla aproape de centrul Bacaului, caminul de batrani Speranta Bunicilor ofera spatiu si liniste pentru persoanele gazduite, beneficiind de avantajele aerului curat si spatiilor verzi generoase. Caminul de batrani Speranta Bunicilor este usor accesibil vizitelor din partea celor dragi.

Caminul de batrani Speranta Bunicilor dispune de o casa moderna, complet utilata, aflata intr-un proces cotinuu de perfectionare, cu incaperi confortabile si numeroase, cu posibilitati de petrecere a timpului liber, inconjurata de un spatiu verde de 2500 mp.

Centrul nostru de ingrijire a persoanelor varstnice sau cu dizabilitati locomotorii se adreseaza persoanelor varstnice care nu mai sunt capabile de autoingrijire sau sunt in totala dependenta de ajutorul altei persoane, persoanelor cu afectiuni locomotorii, neuromotorii.

Batranii vor regasi confort, liniste si o atmosfera placuta. Nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati.

Echipa noastra este formata din persoane cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile de ingrijire, asistare si sprijinul pe care il cautati pentru familia voastra.

Famila asigura medicamente si pampers. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0754970657; 0757532796
Str. Arcadie Septilici, Nr. 5A, Bacau, judetul Bacau
Distribuie