Solution Atac, Prestare servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare Ilfov

Servicii de deratizare

Servicii de deratizare reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus”.
Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii. Sunt caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale.  Astfel se explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave. Una dintre insusiri este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi. Prin aceasta posibilitate au posibilitatea de distruge si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.

De ce trebuie sa facem deratizare?

In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali. Pot transmite numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni. Acestea sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti. Aceste rozatoare contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Îngrijorator este faptul ca rozatoarele daunatoare traiesc în colonii familiale extinse si au un ritm de împerechere extrem de rapid. De aceea atunci când sesizati prezenta acestora în casa este recomandat sa apelati la deratizare profesionala imediat. Pentru o eficienta sporita este recomandat sa apelati la serviciile profesionale de deratizare în mod regulat, indicat, o data la trei luni.

Cand si unde trebuie efectuata deratizarea?

Servicii de deratizare trebuie efectuate pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Atunci resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor.
In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari.  Aici vorbim de spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Servicii de deratizare in Bucuresti

Despre aceasta activitate de combatere a daunatorilor putem spune ca a devenit o problema destul de importanta. Atat pentru anumite persoane fizice sau firme, persoane juridice care isi doresc servicii de deratizare Bucuresti.  De asemenea aceste servicii de deratizare se doresc a fi de calitate prin responsabilitate si implicarea operatorilor D.D.D

Aceste elemente daunatoare pot aparea mai mult in locurile prielnice pentru ei. Din acest motiv este indicat sa apelati la servicii de calitate, deoarece numai asa veti reusi sa scapati de ei. Sa creati din nou un mediu cat se poate de curat si sanatos. Acest lucru este foarte important in cazul in care doriti sa eliminati posibilitatea aparitiei unor boli. Boli care se pot transmite foarte usor si la dumneavoastra. Trebuie sa va asigurati ca veti combate actiunea acestor rozatoare si de asemenea distrugerile materiale pe care le pot face.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735908859; 0724712582
Str. Apeductului, nr. 58, Militari Rezidence, Rosu, judetul Ilfov
Distribuie