Solution Atac, Prestare servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare Ilfov

Colectare uleiuri uzate

...
Neutralizare deseuri non-animale

Contractul de neutralizare deseuri de origine animala si non-animala tip SNCU a venit ca o completare a gamei de servicii oferite de firma noastra clientilor nostri. Oferim posibilitatea clientilor nostri sa obtina ieftin, simplu si rapid toate actele necesare pentru intrarea in legalitate si obtinerea autorizatiei sanitar veterinare.

Contractul de neutralizare deseuri de origine animala este impus de legislatia romaneasca in vigoare si este o conditie principala a planului Haccp. Fara acest contract, incheiat cu o firma autorizata de Directia Sanitar Veterinara, operatorii economici care activeaza in domeniul alimentatiei publice risca amenzi foarte mari si chiar suspendarea autorizatiei de functionare.

Conform legislatiei sanitar veterinare si siguranta alimentului, operatorii economici care activeaza in industria alimentatiei publice nu au voie sa arunce deseurile de origine animala sau non-animala la gunoi ci trebuie sa predea aceste deseuri spre incinerare unei firme specializate si autorizata de ANSVSA . Contractul de neutralizare deseuri sa impus ca o necesitate datorita gradului mare de poluare, la nivel national, a apelor si a solului cu deseuri animale sau non-animale. Astfel orice operator economic care activeaza in industria alimentatiei publice si care prin activitatea lui genereaza deseuri de origine animala si non-animala trebuie sa incheie un contract de neutralizare cu o firma specializata in eliminarea acestor deseuri. Asiguram servicii de neutralizare deseuri S.N.C.U categoria 3 atat in Bucuresti si Ilfov cat si la nivel national.

Mai jos puteti gasi informatii depsre procedura de semnare a contractului de neutralizare si costurile aferente acestui contract. Pentru comenzi sau informatii ne puteti contacta la numerele de telefon din sectiunea contact sau pe adresa de email.

Ce trebuie sa stii ?

  1. Societatile comerciale care activeaza in domeniul alimentatiei publice nu pot functiona in legalitate daca nu au incheiat un contract de neutralizare deseuri animaliere cu o firma autorizata
  2. Lipsa unui astfel de contract se traduce in amenzi care pot ajunge chiar si la 150.000 Ron si dosar penal si amenda penala daca se constata o contaminare grava
  3. Dupa semnarea contractelor, vom elibera toate documentele necesare firmei Dumneavoastra pentru controalele efectuate de Directia Sanitar Veterinara si Primarii
  4. Serviciile noastre se adreseaza restaurantelor de orice tip, magazinelor alimentare, supermarket-urilor, fabricilor, primariilor, cabinetelor veterinare, etc. in general oricarui operator economic care activeaza in domeniul alimentatiei publice sau care prin activitatea sa genereaza deseuri animaliere
  5. In cazul in care nu aveti sediul in Bucuresti sau Ilfov contractele se pot semna si pe email. Un reprezentant al firmei noastre se va asigura ca nu intampinati dificultati

...
Colectare separatoare grasimi

Colectare separatoare grasimi – legislatia in vigoare impune ca societatile comerciale care genereaza uleiuri uzate sa dispuna de un separator de grasimi.

  • Rolul acestui separator de grasimi este de a opri toate uleiurile si grasimile reziduale sa ajunga in sistemul de scurgere a apei menajere si implicit in sursele de apa si pe sol.
  • De asemenea aceste separatoare de grasimi (in functie de model si capacitate) pot opri si namolul rezultat din spalarea legumelor si a fructelor sau amidonul.
  • Desi trecut cu vederea in multe cazuri, acest echipament este absolut necesar pentru functionarea unei societati dotate cu bucatarie proprie.

Ce trebuie sa stii!

  Separatoarele se livreaza insotite de agrementul tehnic/declaratie de conformitate, manual tehnic si factura.

  Separatoarele respecta toate standardele impuse de legislatia romaneasca si europeana in vigoare.

  Separatoarele se pot livra oriunde in tara in maxim 48 de ore prin intermediul curierului rapid.

  Separatoarele au o garantie standard de 2 ani de zile pentru functionalitate si o garantie de 30 de ani pentru materialul din care sunt confectionate.

Colectare separatoare grasimi

Legea, prin intermediul organelor abilitate, pedepseste aspru lispa separatorului de grasimi. Se pot aplica amenzi incepand de la 3.000 Ron si chiar suspendarea activitatii firmei, in cazuri extreme. Din acest motiv, firma noastra prin colaboratorii nostrii pune la dispozitia clientilor o gama variata de separatoare de grasimi. Sunt certificate ISO si respecta toate cerintele legislatiei in vigoare. Separatoarele de grasimi comercializate, se monteaza sub chiuveta, nu ocupa mult spatiu, sunt inchise ermetic si au un aspect placut si curat.

Clientii pot cumpara sau inchiria, in baza unui contract de inchiriere, aceste echipamente. In cazul in care clientul are cerinte speciale se pot confectiona si la comanda. Toate in functie de cerintele clientului (forma, capacitate, culoare, debit).

Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Oferim pachete de servicii complete pentru aproape orice cerinta.

Categorii
Date de contact
0735908859; 0724712582
Str. Apeductului, nr. 58, Militari Rezidence, Rosu, judetul Ilfov
Distribuie