Bohemia Tea House, Ceainarie - Bucuresti

Alte Infuzii

Mate Sweet Orange

Ceaiul Mate provine din planta Yerba mate, care creste in America de Sud (Argentina, Peru, Chile, Brazilia). Are un gust usor amarui, care se pierde in dulceata portocalei. Argentinienii il apreciaza atat de mult incat l-au decretat bautura lor nationala!Ingrediente: mate, lemn dulce, coaja de portocala, flori de portocal.

16 lei

Mate Mexicano

Vamonos Caballeros! Sa inceapa fiesta unde sufletul petrecerii va fi aceasta combinatie de fructe exotice cu un mate mustacios, teribil de laudaros!Ingrediente: mate verde, frunze de mure, bucatele de mere, mango, banana, mandarine, galbenele.

16 lei

Yoga Summer

Ceaiul nu este o bautura, este de fapt o forma de meditatie.Ingrediente: scortisoara, ananas, mango, ghimbir, urzica, coaja de portocala si lamaie, cardamon, galbenele, boabe de piper alb.

16 lei

Lapacho Orange – Vanilla

Ceaiul lapacho este obtinut din scoarta copacului Lapacho, cunoscut si sub denumirea de “Copacul vietii”(creste in America de Sud). Fiind un bun antibiotic natural, te poti baza pe el pentru combaterea racelii.Ingrediente: lapacho, vanilie, felii de portocale.

16 lei

Ghimbiras

Ghimbirul in forma lui cea mai pura!Ingrediente: ghimbir.

14 lei

Ceaiuri traditionale:

Menta/ musetel/ tei/ lavanda.

12 lei

Acest meniu este cu titlu informativ.

Galerie foto
  • ...