Bohemia Tea House, Ceainarie - Bucuresti

Ceai Verde

encha Fukujyu

Este cules toamna din regiunea Shizuoka, Japonia. Un ceaiverde clasic, pentru conservatori si nu numaiIngrediente: ceai verde.

16 lei

White Monkey

Acest ceai creste in locuri atat de greu accesibile incat in trecut oamenii puteau sa il culeaga doar cu ajutorul maimutelor. De aici vine si numele lui: “Maimuta alba”. Este un ceai pretios, foarte apreciat de cunoscatori.Ingrediente: ceai verde.

18 lei

Mango

Un ceai verde exotic cu mango, papaya, raze de soare Esteca o excursie rapida pana in Thailanda!Ingrediente: ceai verde, mango, papaya, coaja de portocale, sofran.

16 lei

Iasomie

Este fin, dulceag si foarte aromat. Un buchet de iasomie intr-o ceasca!Ingrediente: ceai verde, iasomie.

16 lei

Sencha Lemon

si pentru ca noua romanilor ne place sa bem ceaiul cu lamaie,de ce sa nu avem unul gata preparat?Ingrediente: ceai verde, coaja de lamaie, lemongrass.

14 lei

Almond Cream

O ceasca de ceai este ca o calatorie catre un loc magic. Vacanta placuta!Ingrediente: ceai verde, caramel, nuca de cocos, migdale si ghimbir.

16 lei

Sencha Apple-Kiwi

Smaraldul din lumea ceaiurilor! Combinatia de mere si kiwi da o nota racoritoare ceaiului, aromata si usor dulceaga. E verde, sanatos si bineinteles pretios!Ingrediente: ceai verde, mere, coaja de lamaie, kiwi.

14 lei

Genmaicha

Este alegerea perfecta pentru cei care vor sa se imprieteneasca cu ceaiul verde. Are in componenta “Genmai” (orez in japoneza) si ceai Bancha. in Japonia este consumat dupa-amiaza, dar noi il recomandam in orice moment al zilei.Ingrediente: ceai verde, orez prajit.

16 lei

Sweet Osmanthus

O legenda chinezeasca spune ca pe luna creste un copac de Osmanthus. Ceaiul obtinut din florile lui este chiar elixirul nemuririi! Legenda sau adevar, va invitam sa descoperiti misterul savurand acest ceai.Ingrediente: ceai verde, boboci de osmanthus.

16 lei

Sencha Walnut

“Laolalta patru frati/ in barcute stau culcati,Mie cel mai mult imi plac/ Cand ii simt in cozonac.”Ingrediente: ceai verde, nuci, alune caramelizate, migdale.

16 lei

Pink Tropics

Vara la tropice… in orice moment al anului, al saptamanii sau al zilei!Ingrediente: ceai verde, mango, mere, guava, albastrele.

Galerie foto
  • ...