Smart DDD

Dezinfectie

01. Cum se efectueaza dezinfectia?
 
Smart DDD foloseste nebulizarea (ceata rece). Aceasta procedura extrem de eficienta si avantajoasa ca costuri permite specialistilor nostri sa dezinfecteze rapid suprafete suprafete mari, chiar inaccesibile in mod normal.
02. Ce dezinfectant folositi?
 
Folosim Virkon Rely + On, cu spectru larg de acoperire si putere germicida f. mare. Este si a fost folosit inclusiv de catre autoritati, pentru ca este foarte eficient si impotriva virusului SARS-CoV-2 , care declanseaza Covid-19.
03. Este dezinfectantul sigur?
 
Da. Foarte sigur. Dupa aplicare este necesar sa ramaneti in afara premiselor pentru 2 ore, pentru a-i permite dezinfectantului eficienta maxima si uscarea completa a tuturor suprafetelor.
04. Cat de eficient e dezinfectantul?
 
Studiile arata ca dezinfectantul Virkon Rely + On ucide germenii patogeni in cateva secunde. Din punct de vedere al eficientei apartine aceluiasi grup de dezinfectanti industriali folositi de guvernele din lumea intreaga.
05. Unde aplicati "ceata dezinfectanta"?
 
Specialistii Smart DDD vor aplica dezinfectantul pe pereti, podele, structuri si echipamente.
06. Cum se aplica?
 
Ceata dezinfectanta cu spectru larg se disperseaza in particule fine care se aseaza usor pe suprafete. Aceste suprafete vor deveni umede pt. o scurta perioada cata vreme dezinfectantul actioneaza, apoi se usuca.
07. Este dezinfectantul prietenos cu mediul?
 
Ingredientele din dezinfectantul Virkon Rely + On au fost alese exact pentru capacitatea lor de a se degrada / descompune natural in mediu.
08. Este dezinfectia prin nebulizare costisitoare?
 
Nu. Pe langa faptul ca in comparatie cu metodele clasice este 100% eficienta, beneficiaza si de un pret mai avantajos pentru client.
09. Ce afaceri si institutii pot beneficia de dezinfectie?
 
O larga varietate de afaceri comerciale si institutii publice. Apelati-ne pentru detalii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0737768953; 0733573973
Bd. Basarabia, nr. 171 E, sector 3
Distribuie