Smart DDD

Deratizare

Soarecii si sobolanii reprezinta o amenintare pentru afacerea sau institutia dumneavostra din cauza naturii lor extrem de distructive, a bolilor si bacteriilor pe care le pot transmite si a daunatorilor aditionali care ii insotesc (cum ar fi purici, capuse si acarieni).

Fara sa mai mentionam daunele pe care le pot produce reputatiei sau chiar finantelor firmei – amenzile si sanctiunile autoritatilor sanitare nu sunt deloc neglijabile in cazul depistarii unei asemenea infestari.
Acesti invadatori vicleni pot intra in orice cladire prin cele mai mici deschideri. Avand in vedere capacitatea lor de a se reproduce intr-un ritm alert, doi sau trei se pot transforma rapid intr-o infestare completa.

Avem experienta in deratizare si expertiza necesara pentru a a elimina orice problema legata de prezenta rozatoarelor. Si pentru a va oferi protectie eficienta si proactiva impotriva unor viitoare infestari.
Vom lucra rapid si eficient, vom raporta progresul nostru si vom asigura reducerea imediata a riscului unor eventuale amenzi sau daunelor aduse afacerii / institutiei dvs.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0737768953; 0733573973
Bd. Basarabia, nr. 171 E, sector 3
Distribuie