Skyline Dental - Clinica stomatologica Bucuresti

Ortodontie - Aparat Dentar

Tratamentul ortodontic este cea mai sigura si mai eficienta metoda pentru obtinerea zambetului sanatos si estetic înca din adolescenta, precum si în pentru combaterea afectiunilor dentare grave, cum ar fi boala parodontala. Se stie ca un zambet perfect plin de încredere creste considerabil sansele de a avea succes în viata sociala si profesionala. Pentru aceasta, noi punem la dispozitie cele mai noi metode pentru a-l obtine usor, fara riscuri si în cel mai scurt timp.

Estetica este cea mai importanta cerinta a zilelor noastre. Pe lânga aparatele clasice (mobile si fixe cu brackets metalice), va oferim si alternative invizibile, special concepute pentru pacientii cu o viata sociala si profesionala intensa, care nu îsi permit sa-si schimbe obiceiurile în timpul tratamentului – aparate ortodontice fixe cu bracketi SAFIR, CERAMICI sau aparatul dentar complet invizibil INCOGNITO(r), montat pe partea interioara a dintilor.

Tehnologia digitala ne ofera accesul la solutii complet personalizate, scade timpul de tratament si îmbunatateste estetica. Analiza preliminara cuprinde radiografii, CT-uri, amprente dentare digitale si clasice, modele de studiu si fotografii profesionale specifice. În urma acestei analize complexe, echipa medicala, coordonata de medicul ortodont, stabileste planul de tratament. Pentru rapiditate si confort, aceasta analiza se face în cadrul clinicii.

Galerie foto
  • ...