Skyline Dental - Clinica stomatologica Bucuresti

Implant dentar

Implantul dentar este o solutie moderna, superioara pentru inlocuirea unui dinte pierdut, folosind ca suport o radacina artificiala, din titan chirurgical, integrata în osul maxilar sau mandibular. În ultimii ani, tot mai multi pacienti apeleaza la aceasta solutie, iar la nivel mondial peste 3 milioane de pacienti opteaza pentru un implant dentar.

În clinica noastra folosim mai multe sisteme de implante premium, de prestigiu,dar mai ales sigure, care folosesc tehnologie de ultima ora si ale caror calitati au fost verificate de milioane de pacienti din întreaga lume, în zeci de ani.

Tratamentele prin implante pe care le efectuam în clinica sunt sigure, rapide, fara durere si fara anxietate. Tehnologia digitala reduce timpul de tratament si creste precizia, oferind posibilitatea obtinerii unei danturi fixe în doar câteva ore.

În cadrul clinicii se reunesc toate specializarile medicale care contribuie la obtinerea prin implante a unui zâmbet sanatos, estetic, rapid, confortabil si mai ales sigur. Printre serviciile care fac acest lucru posibil, enumeram protetica, chirurgia oro maxilo faciala, anestezis si terapie intensiva si radiologia — toate în sediul nostru.

Când situatia o impune, folosim tehnici moderne de sedare constienta (inhalosedare) cu monitorizare avansata a functiilor vitale. Cu ajutorul tehnologiilor inovative pe care le folosim, vindecarea si recuperarea sunt mult accelerate. Aceste tehnologii sunt: piezochirurgie, chirurgie si terapie LASER, membrane PRF.

De asemenea, tehnicile moderne de inserare a implantelor dentare permit încarcarea lor protetica imediata, în siguranta deplina. Stabilitatea si gradul de osteointegrare a acestora sunt determinate precis, digital, prin determinarea ISQ (Implant Stability Quotient) fara a mai lasa loc interpretarilor subiective ale clinicianului.

Galerie foto
  • ...