Sirona -clinica stomatologica-Voluntari

Estetica dentara si faciala

In clinicile Sirona preocuparea pentru dezideratul estetic a existat dintotdeauna, oferind pacientilor nostri solutii optime indiferent de categoria afectiunilor ce trebuiesc tratate. Atat protezarea dintilor distrusi, corectarea gingiilor retrase sau inflamate sau indreptarea dintilor sunt manopere medicale cu o preponderenta componenta estetica.

Dupa o analiza detailata a pozelor intraorale/extraorale, a radiografiilor, si a modelelor de ghips, prezentam si exemplificam pacientilor nostri ce pasi trebuiesc urmati si ce interventii sunt necesare pentru atingerea unei fizionomii ideale.

Complementar serviciilor stomatologice-cosmetice, cum ar fi albirea dintilor, indreptarea dintilor, fatetarea dintilor sau imbracarea lor cu coroane, oferim si manopere de estetica faciala:

  • estomparea ridurilor si a imperfectiunilor cu botox si acid hialuronic;
  • marirea buzelor cu acid hialuronic;
  • mezoterapie.

Procedeele de albire a dintilor sunt efectuate prin cel mai performant mod utilizand iradierea laser. Prin acest procedeu solutia chimica va fi in contact cu substanta dentara foarte putin timp, evitand prejudicierea smaltului dentar.

Fatetarea dintilor inestetici se poate realiza prin tehnica minimal invaziva sau total neinvaziva fara sa fie necesara slefuirea dintilor. Realizarea formei, pozitiei si culorii dintilor se afla in seama unor specialisti, medici si tehnician, cu mare experienta in stomatologia estetica/cosmetica. Obtinerea rezultatului ideal este sprijinita de prezenta propriului laborator dentar in incinta cladirii, ceea ce scurteaza durata tratamentului atat pe scaunul dentar cat si ca numar de sedinte. Tehnicianul poate consulta direct lucrarea protetica si pacientul si in consecinta sa actioneze direct la corecturile necesare obtinerii rezultatului optim.

Aparatele dentare si alinerele sunt confectionate si reparate in cel mai scurt timp in laboratorul nostru, uneori pacientul plecand la finalul sedintei cu aparatul reparat.

Galerie foto
  • ...