Sirona -clinica stomatologica-Voluntari

Chirurgie-Implantologie

Chirurgia in stomatologie este o subdisciplina deosebit de utila si indispensabila aproape in majoritatea interventiilor oferite pacientilor. Punem la dispozitia pacientilor clinicilor Sirona posibilitatea realizarii interventiilor chirurgicale si implantologice in conditii de asepsie perfecta, prin tehnici avansate minimal invazive, atraumatice, prin personalul supercalificat in acest sens si cu dotarea tehnica corespunzatoare.

Interventia asupra tesuturilor moi se realizeaza cu ajutorul laserului permitand o interventie nedureroasa, aproape nesangeranda si o vindecare fara complicatii.

Interventia asupra tesuturilor dure se realizeaza in mare masura cu aparatul chirurgical de ultrasunete cu frecventa inalta. Acest procedeu reduce cu peste 60% traumatismul produs prin tehnica operatorie conventional deoarece tesutul viu afectat este mult diminuat in volum iar interventia mult scurtata in timp.

Dl. Dr. Cristian Ursu a inceput sa practice implantologia in Germania in 1992 si a continuat in propria clinica de acolo pana in 2005 cand a revenit in Romania. Pe parcursul lungii experiente de practica chirurgicala si implantologica a prestat zeci de mii de interventii chirurgicale si a inserat peste 10.000 de implanturi dentare, transformand, astfel, totul in rutina.

Galerie foto
  • ...