Simar Cargo - Transporturi rutiere interne si internationale de marfuri, Bucuresti

Transport international marfuri

Noi suntem transportatorul dumneavoastra in Europa

Cu SimarCargo expeditii puteti efectua rapid un transport de marfa international in cele mai bune conditii indiferent de tara din care este preluata marfa sau tara in care este descarcata.

Firma noastra colaboreaza cu peste 500 de firme de transport din toata Europa, astfel incat, pentru noi orice transport de marfa este posibil.

Scopul nostru declarat inca de la inceput a fost si este sa onoram orice cerere de transport de marfa in Europa astfel incat sa se desfasoare cele mai bune conditii si clientul sa fie multumit pe deplin.

Oferim solutii pentru orice transport international de marfuri in Europa in regim grupaj, camion complet sau transport special.

Transport international asigurat

Deoarece siguranta pentru un transport rutier de marfa pe soselele Europei nu este garantata fara o polita de asigurare, cu noi puteti sta fara griji.

Orice transport rutier de marfa efectuat cu SimarCargo este asigurat astfel incat, in cazul unei avarii, in baza facturii de achizitie clientul va fi despagubit.

Transport rapid, sigur si avantajos

Suntem gata sa primim cererea dumneavoastra in orice moment. Nu vom sta pe ganduri ci vom cauta un transport rapid la preturi accesibile in cel mai scurt timp posibil.

Avem solutii avantajoase pentru orice tip de marfa care urmeaza a fi transportata in orice tara din Europa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213133790
Calea Mosilor, Nr. 253, Sector 2, Bucuresti
Distribuie