Simar Cargo - Transporturi rutiere interne si internationale de marfuri, Bucuresti

Tipuri de transport

...
Camion Complet / Exclusiv

Prin camion complet intelegem ca marfa pe care doriti sa o transportati va umple tot camionul nelasand loc liber pentru alte marfuri, fie din prisma volumului (acesta difera in functie de tipul de mijloc de transport ales) sau a greutatii (maxim 24 tone incarcatura in functie de tipul mijlocului de transport ales) indiferent daca acest camion ales pentru trasport exclusiv este plin sau nu. De asemenea un transport exclusiv se poate alege pentru marfurile fragile sau scumpe care in cazul unui transport in regim de grupaj ar putea fi deteriorate.

Avem intotdeauna solutii avantajoase pentru orice transport de marfa international in regim de camion complet.

Puteti alege un camion complet de dimesiuni mari atunci cand aveti de transportat o cantitate sau un volum mare de marfa sau puteti alege un camion complet de tonaj si dimensiuni mici atunci cand marfa care trebuie transportata poate umple un acest timp de camion ex: camion de tip sprinter 3.5 tone; camion de 7.5 tone (camioneta).

Echipa Simar Cargo poate gasi pentru dumneavoastra camionul ce corespunde marfii care trebuie transportata.

...
Regim Grupaj

Regim Grupaj

Transportul de marfa in regim grupaj este de cele mai multe ori cel mai avantajos tip de transport. Daca marfa este asezata pe paleti standard (europaleti, englezesti sau industriali), timpul de incarcare scade simtitor dar si spatiul in camion este folosit in intregime.

Puteti alege regimul grupaj pe distanta scurta sau lunga indiferent daca marfa pe care doriti sa o transportati este in cantitate mica.

...
Transport rutier special

Transport rutier special

Pentru noi, orice transport nou de marfa este o noua provocare. Prin transport special intelegem orice tip de marfa care nu poate fi transportata in camioane standard. Acest tip de trasport se numeste special sau agabaritic din cazua greutatii excesive sau a dimensiunilor foarte mari. Acest timp de transport se realizeaza cu autorizatii speciale de drum, in unele cazuri inclusiv cu escorta politiei.

Deoarece ne dorim sa transportam orice oriunde in Europa, incercam mereu sa facem posibil acest lucru.

Categorii
Date de contact
0213133790
Calea Mosilor, Nr. 253, Sector 2, Bucuresti
Distribuie