SIM Construct - Case la rosu,la cheie, amenajari, Bucuresti

Despre SIM Construct

Suntem o firma de constructii din Bucuresti specializata in constructii case, proiecte case si amenajari, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu. Executam constructii din beton, lemn, caramida, BCA, cu sau fara etaje. Firma noastra de constructii va ofera de asemenea servicii de amenajari case si apartamente, lucrari de consolidare si reabilitare locuinte, montaje de instalatii, tamplarie PVC, zugraveli.

 

Firma noastra detine oameni calificati in toate lucrarile de constructii case si amenajari. Tot personalul nostru este calificat, iar fiecare lucrator este specializat si se ocupa doar de anumite tipuri de activitati. Aceasta organizare intr-o firma de constructii este esentiala pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Aveti un proiect de casa pe care doriti sa il puneti in aplicare? Firma noastra va pune la dispozitie consultanta de specialitate si mana de lucru necesare pentru un proiect de succes. Luati legatura cu firma noastra daca doriti sa beneficiati de suport din partea unui consultant in proiecte case, care s ava ajute sa alegeti varianta optima atat financiar, cat si in privinta nevoilor de spatiu si utilitati.

Ne desfasuram activitatea cu mare atentie si responsabilitate, repectam standardele de calitate si termenele de realizare agreate. Datorita experientei in lucrari de constructie si a parteneriatelor cu furnizorii nostri, suntem una dintre cele mai accesibile firme de constructii sub raportul preturilor. Va putem oferi preturi reduse atat la manopera, cat si la materialele de constructii.

Desi oferta noastra de servicii se remarca si prin preturi atractive, principalele avantaje ale serviciilor noastre sunt calitatea lucrarilor si respectarea angajamentelor fata de client. Analizam cu atentie cerintele exprimate ale clientului si il ajutam sa identifice nevoile sale reale in privinta constructiei. Gasim impreuna cele mai bune solutii si ne agajam sa ii livram clientului casa pe care si-o doreste.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...