SIM Construct - Case la rosu,la cheie, amenajari, Bucuresti

Constructii case la rosu

Executam constructii case la rosu intelegand prin aceasta realizarea fundatiei, elevatia, ridicarea peretilor interiori/exteriori si structurii acoperisului. Lucrarile se pot face cu sau fara materialele clientului. Nu facem niciun compromis in ceea ce priveste siguranta si calitatea structurii constructiei.

 

Firma noastra executa case la rosu punand accent pe calitatea lucrarilor si siguranta locuintei.

 

O CASA LA ROSU PRESUPUNE REALIZAREA URMATOARELOR LUCRARI DE CONSTRUCTIE:

  • marcarea exacta a zonei de amplasare a imobilului
  • construirea fundatiei: sapare, creare armatura si betonare
  • construirea structurii de suprafata: ridicare pereti exteriori, cadre, plansee s.a.
  • realizarea sarpantei (structura de sustinere a acoperisului) din capriori/astereala pe care se va monta ulterior invelitoarea din tigla ceramica, metalica sau orice alt tip ales de catre client
  • compartimentarea camerelor prin ridicarea peretilor interiori.

CASELE LA ROSU REALIZATE DE CATRE FIRMA NOASTRA NU INCLUD URMATOARELE:

  • lucrari de amenajare interioare sau exterioare (finisaje)
  • invelitoarea acoperisului
  • montaj instalatii sanitare, electrice si termice

Putem realiza case la rosu utilizand materialele clientului sau cu materialele noastre. Preturile unei case la rosu incep de la 35 EUR/m2, cu materialele clientului, si de la 145 EUR/m2 cu materialele incluse (structura din beton armat, caramida Porotherm). Pretul total al constructiei se calculeaza pe baza suprafetei construite, complexitatii proiectului, tipului si costurilor materialelor.

Firma noastra respecta termenele de livrare contractuale, timpul de executare a unei case la rosu cu amprenta la sol de pana la 200 m2 si pana la 3 etaje inaltime fiind in general de 2 – 3 luni.

Pentru aprobarea proiectului va fi necesara obtinerea autorizatiei de constructie, a certificatului de urbanism, a avizelor necesare, a studiilor geotehnice ale terenului. Obtinerea tuturor acestora reprezinta o conditie esentiala pentru demararea lucrarilor.

La cerere, putem dezvolta conceptul de casa la rosu prin incorporarea de utilitati suplimentare – tencuiala, tamplaria, montajul instalatiilor electrice, de gaz, apa si canalizare si acoperisul complet (inclusiv invelitoarea), finisaje conform cerintelor clientului.

Galerie foto
  • ...