Service turbine

Montaj

Este obligatoriu schimbarea uleiului, a filtrelor de ulei si de aer
Înaintea montarii conductei de ulei, turbosuflanta se umple cu ulei proaspat pe orificiul pe care primeste ungerea.
Verificati conducta de admisie si evacuare! În cazul în care gasiti impuritati se recomanda curatirea, sau daca este cazul, schimbarea tubulaturii. Verificati conductele de ulei sa nu fie înfundate, iar daca este nevoie schimbati-le.
Respectati calitatea si cantitatea de ulei recomandat si precizat de catre producatorul autovehiculului în cartea tehnica.
La prima pornire a motorului dupa montarea turbosuflantei, acesta trebuie lasat în ralanti aproximativ 5 minute.
Dupa reconditionarea sau repararea motorului este recomandat ca motorul sa functioneze câteva minute fara turbosufl anta montata, dupa care trebuie schimbat uleiul si filtrul de ulei, urmând ca ulterior sa se monteze turbosuflanta.
La orificiile de intrare si iesire a uleiului din turbosuflanta este interzisa folosirea oricarui material de etansare fluid sau vâscos.
Este interzisa efectuarea oricaror lucrari la instalatia de admisie si de evacuare a turbosuflantei în timpul functionarii acesteia, pentru ca axul turbosuflantei poate sa ajunga la peste 100.000 rotatii/minut. PERICOL DE ACCIDENTARE!
Important! Înainte de a înlocui turbosuflanta trebuie stabilita cauza deteriorarii turbosuflantei vechi! Înlaturati aceasta cauza!]
 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760136802; 0785397289
Str. Dambovitei, nr. 3, sector 6
Distribuie