Service turbine

Reconditionari turbine

Reconditionarea turbinelor se face cu echipamente de calitate CIMAT, acestea garantand calitatea ireprosabila a reconditionarii. Cu ajutorul echipamentelor noastre, echilibram dinamic fiecare turbosuflanta reconditionata, eliminand astfel vibratia axului.

Defectarea turbosuflantei motorului dumneavoastra este de cele mai multe ori cauzata de un lant de alte evenimente sau interventii necorespunzatoare.

Respectarea intervalelor de service si de asemenea daca se va respecta uleiul folosit conform manualului de service al autovehiculului, eficienta si fiabilitatea turbosuflantei va fi maxima.

Oferim GARANTIE 12 luni pentru orice turbosuflanta reparata.

Va garantam reconditionarea turbinelor auto intr-un termen maxim de 1 zi lucratoare din momentul predarii.

Putem reconditiona o gama variata de turbosuflante, orice marca si model, practic pentru orice masina oferim solutia optima.

 Firma noastra lucreaza numai cu piese originale pe reper.

Reparatiile pe care le facem sunt cartea noastra de vizita, cu cat un client este mai multumit de serviciul solicitat, cu atat mai multe recomandari vom avea.

Noi nu schimbam doar piesa defecta din turbosuflanta, lasandu-le pe cele deja uzate sa se strice si ele la randul lor, noi schimbam toate piesele interioare cu unele noi. Practic, din vechea dvs. turbosuflanta raman doar cele 2 capace (ADMISIE+EVACUARE). In acest fel suntem siguri de functionarea indelungata si fara probleme a turbosuflantei.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760136802; 0785397289
Str. Dambovitei, nr. 3, sector 6
Distribuie