Seminee Expert - Comercializare, montaj semineuri, sobe, cosuri de fum, Bucuresti

Sobe suedeze

Expertul tau in sobe

Sobele ofera o eficienta maxima de incalzire si un farmec clasic. Concepute pentru lemn, carbune sau gaz, sobele creaza o ambianta placuta, ofera caldura si confort pentru orice spatiu.

Oferta noastra de sobe pe lemne confectionate din metal sau din samota sunt corpuri radiante care nu au nevoie de parti decorative.

Sobele pe lemn dezvolta o mare putere calorica si pot incalzi fara probleme, prin convectie sau radiatie, orice locuinta.

Seminee Expert dispune de o gama larga de peste 50 de modele de sobe pe lemne confectionate din fonta si din otel. Acestea dezvolta o putere calorica cuprinsa intre 2 kw si 20 kw, in functie de dimeniunile acestora si de tipul de ardere.

Caracteristici ale sobelor pe lemne

  • Sobele pe lemn din fonta pot fi placate la interior cu materiale precum samota sau termota.
  • Sobele pe lemn din otel pot fi placate la interior atat cu samota si termota dar si vermiculita.

Pentru siguranta dumneavoastra trebuit stiut ca aceste sobe sunt sisteme de incalzire care trebuie amplasate la distanta fata de materialele cu risc ridicat de aprindere sau combustibili de orice fel.

Din gama de produse Seminee Expert mai fac parte si sobele metalice. Acestea au in componenta lor elemente din samota acumulatoare atat in partea superioara, cat si pe peretii laterali ai acestora.

Astfel de modele de sobe pe lemne se bucura de un stil arhitectural deosebit si pot fi amplasate in orice tip de incapere care are nevoie de incalzire, oferind astfel functionalitate cat si un aspect placut.

 Sobe suedeze Sobe norvegiene Sobe metalice otel Sobe fontaAvantaje

Unul dintre avantajele sobelor pe lemne este diamentrul interior mult mai mic al cosurilor de fum. Dimensiunea redusa a sistemului de evacuare scade pretul executiei lucrarii cat si pentru achizitionarea partilor componente unui asemenea sistem.

Aceste sobe pe lemne inlocuiesc cu succes semineele in locuintele in care spatiul destinat instalarii unui astfel de sistem de incalzire nu este indeajuns de generos. Un alt avantaj, pe care o soba pe lemne il aduce, este acela ca ofera caldura si ca poate fi un remarcabil element decorativ in inima casei. Chiar si pe timpul verii, o camera in care exista o soba cu un design exclusivist, creaza un mediu imbietor in orice locuinta.

In plus, aceste sobe au un design impresionant care se potriveste atat silului modern, cat si celui rustic si transforma orice locuinta intr-un spatiu destinat confortului si relaxarii.

Instalarea unei sobe pe lemne in interiorul caminului tau are un aport puternic atat fata de temperatura camerei cat si pentru modul in care te simti intr-un astfel de spatiu, caci sobele pe lemn au capacitatea de a reduce considerabil costurile de incalzire ale locuintei si creste valoarea termica din cadrul casei.

Instalarea unei sobe pe lemnereprezinta o investitie cu avantaje pe termen lung

Achizitionarea unei sobe pe lemne pentru casa dumneavoastra determina armonia din orice spatiu de locuit. Instalata cu profesionalism, o soba este un detaliu faurit cu maiestrie care va straluci ca o piesa de rezistenta pentru casa dumneavoastra.

Sobele din oferta Seminee Expert sunt speciale, asigura caminului dumneavoastra un sistem de incalzire care il va scoate din tiparele monotone pe care le tot intalnim in societatea noastra.

Odata aprins focul intr-o astfel de soba, iernile vor fi mult mai blande, iar caldura focului va imprastia o stralucire delicata peste caminul dumneavoastra. Alaturi de familie si prieteni, veti petrece momente speciale.

 

Galerie foto
  • ...