Seminee Expert - Comercializare, montaj semineuri, sobe, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee clasice

Stilul arhitectural clasic reprezinta miscarea aparuta in arhitectura si pictura la mijlocul secolului al XVII-lea, ca raspuns asupra stilul Baroc sau Rococo. Aceste stiluri erau considerate ca fiind dominante la vremea respectiva.

Ca un ideal al armoniei arhitecturale, stilul clasic s-a raspandit foarte rapid in Franta, Anglia si Rusia, si apoi a cuprins intreaga Europa, devenind stilul predominant pentru multe secole.

Semineele sau partile decorative al semineelor au fost si ele influentate, mai ales in Franta si Anglia, acolo unde ramele clasice si cele sculptate infrumusetau semineele din castelele si conacele din acea perioada.

In general, aceste seminee clasice se caracaterizeaza printr-o rama in linii drepte sau ornamente sculptate. Ramele pot fi realizate din calcar, marmura sau granit si au dimensiuni care se afla in perfecta armonie cu focarul semineelor.

Atelierulde creatie Seminee Expert

Seminee Expert va pune la dispozitie seminee clasice cu focare cu vatra deschisa sau focare inchise, din otel, placate la interior cu samota. Acestea sunt completate de rame subtile, in linii drepte, care scot in evidenta frumusetea focului din interiorul semineului.

Compani Seminee Expert colaboreaza in prezent cu doua mari cariere de piatra din Romania si Bulgaria, de unde beneficiaza de piatra, marmura si granit si poate realiza orice model de semineu clasic.

Concepem si executam seminee indiferent de dimeniunea si forma dorita. Preferatele mesterilor nostri sunt semineele sculptate manual, personalizate cu rame unice care satisfac cele mai rafinate gusturi.

De peste 15 ani dezvoltam parti decorative de seminee intr-o gama variata si dispunem de o echipa bine definita care cuprinde pietrari si sculptori specializati in partile decorative ale semineelor.

Focarele pe care le folosim la constructia de seminee sunt importate de la producatori de prestigiu din Germania, Norvegia si Olanda, producatori care asigura calitatea produselor fabricate si se mandresc cu o istorie de zeci de ani in faurirea acestor produse.

Lucrarile noastre au fost si sunt apreciate si peste hotare, iar mana de lucru si materiale folosite, calcarul folosit pentru crearea fronturilor fiecarui semineu clasic, sunt 100% autohtone.

Galerie foto
  • ...