SemineeIeftine.com - Seminee si sisteme cosuri de fum, Bucuresti

Seminee pe lemne Semineu Fidia

emineu fidia Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2.915,00

  Semineu Fidia este realizat din piatra naturala Travertin si granit negru de cea mai buna calitate. Acesta este un produs Seminee Design companie cu experienta de 85 de ani in domeniul semineelor si sobelor.        

Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala Travertin si granit negru de cea mai inalta calitate, atent selectionata, SemineeDesign a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.Semineu Fidia este un produs de top, semineu realizat din piatra naturala de inalta calitate, cu un design unic, elegant, de inspiratie clasica.Detalii produs:

  • compatibil  pe perete drept, din de piatra naturala Elada crem ,dar se poate construi si din alte modele  de piatra.

Compatibil cu o mare varietate de focare. –  Accesorii si materiale pentru punerea in functiune a semineului

kitul de montaj semineu

 – sistemul izolatie antiincendiu ,

 -hota ,tubulatura de racordare accesorii conectare,

 -2- 3 grile de evacuare si 1 grila de admisie ,

  -priza exterioara de ardere cu clapeta gravitationala.

https://semineeieftine.com/products-category/accesorii-seminee/

* Optional se pot monta:– Sisteme de ventilatie fortata– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi.

Combustibil: Lemn sau electric.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de montaj ale acestuia.Instalarea componentelor semineului se face numai de catre personal specializat.Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului  se pot face numai de catre personal specializat.

Pentru semineul pe lemne

Ajungerea la capacitatea termica dorita depinde de combustibilul folosit : lemn de esenta tare, avand umiditatea de maxim 15%. De modul in care este aprins focul, de modul in care este realimentat, de reglarea aerului de ardere, de tirajul cosului de fum, Si mai ales de alimentarea cu aer proaspat in incapere si de organizarea circulatiei aerului cald in incapere si nu in ultimul rand de gradul de izolare al constructiei.

Semineu Fidia Comenzi si termen de livrare

Toate comenzile se fac in scris prin completarea si semnarea contractului de executie.Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei, Functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Pentru semineul la gata includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator.

 

Semineu Arges pe lemne ,semineu cu bioetanol sau cu focar electric cu posibilitate de montaj pe colt sau pe perete drept din piatra naturala Elada crem si granit nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.

Galerie foto
  • ...