SemineeIeftine.com - Seminee si sisteme cosuri de fum, Bucuresti

Seminee electrice

Loc amplasare: Semineu de colt, Semineu de perete dreptStil,gen: semineu rustic cu focar inchis standardMaterial: Ardezie, Ellada Crem, LemnCombustibil: seminee pe lemne12oct./20Semineu Arges

Semineu Arges pe lemne ,semineu cu bioetanol sau cu focar electric cu posibilitate de montaj pe colt sau pe perete drept din piatra naturala Elada crem si granit nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.

09iun./20Semineu Vesta

Semineu Vesta compatibil pe colt si pe perete drept din piatra naturala Elada-Crem si Ardesie Pretul semineului reprezinta finisajul din piatra naturala,barna de lemn,focarul,racordul,hota de convectie(Calculata la o innaltime a camerei intreRead More…

03feb./20Semineu Cumpana 

*Semineu Cumpana  

Pentru semineul la gata cu toate accesoriile incluse transport si montaj inclus,pretul este de 2192 €

26ian./20Semineu Calipso

*Sisteme compatibile optionale :– Sisteme de ventilatie fortata– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi.

Pentru semineul la gata cu toate accesoriile incluse,transport si montaj gratuit pretul este de 2699 €uro.

07ian./20Semineu Covasna

Semineu Covasna .Semineu pe lemne,semineu pe colt din piatra naturala Elada crem nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.Se poate prelucra si cu alte genuri de piatra.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2.377,00€

30nov./19Semineu Erebos

Sisteme optionale pentru un randament sporit:– Sisteme de ventilatie fortata– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 3.377,00€

30nov./19Semineu Akropoli

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 3.098,00€

Semineu Akropoli pe lemne semineu cu bioetanol sau cu focar electric cu posibilitate de montaj pe colt ,din piatra naturala Elada crem si granit nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.Se poate prelucra si cu alte genuri de piatra.

21sept./19Semineu Dambovita

Semineu Dambovita Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2.442,00€

28aug./19Semineu Ilythia

Semineu Ilythia * Optional:– Sisteme de ventilatie fortata– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi– Priza exterioara de ardere

28aug./19Semineu Larissa pret 2633 euro

LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

* Optional:– Sisteme de ventilatie fortata– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi– Priza exterioara de ardere

28aug./19Semineu MygdoniaPretul afisat reprezinta finisajul din piatra.

Pentru semineul la gata cu toate accesoriile ,transport si montaj inclus pretul este de 3733 €

 

28aug./19Semineu Pericle

 Semineu Pericle

* Optional:– Sisteme de ventilatie fortata,– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi.– Priza exterioara de ardere.

Pret vechi 1850

 

28aug./19Semineu Persefona

Semineu Persefona Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2544 €

 

28aug./19Semineu Bicaz

Semineu Bicaz

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma

Durata montaj: 1 zi maxim 2

LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

Pret vechi 3100 €

28aug./19Semineu Perseu

Semineu Perseu Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2642€

28aug./19Semineu Bistrita

Semineu Bistrita

Semineu compatibil pe colt,din piatra naturala Elada-Crem si Elada Naturapretul semineului reprezinta finisajul din piatra naturala,barna de lemn,focarul,racordul,hota de convectie(Calculata la o innaltime a camerei intre 2,6-3.00 m)si grilele de evacuareMontajul & transportul sunt incluse in pret.

Pret vechi 2999

28aug./19Semineu Polydorus

Seminee Petros va ofera cele mai bune promotii, transport, montaj si toate accesoriile pentru punerea in functiune a semineelor sunt incluse in pret.

Pret vechi 3000 €

 28aug./19Semineu Cadmus

Semineu Cadmus gata de functionare cu focar de fonta, toate accesoriile , livrare si montaj,oriunde in tara incluse in pret.

 28aug./19Semineu Dolj

Semineu Dolj

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2.422,00€

28aug./19Semineu Tethys* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata

– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi

– Priza exterioara de ardere

Transportul si montajul sunt gratuite

28aug./19Semineu Elis

 Semineu Elis din piatra naturala este o combinatie de travertin, Elada natura si granit .

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Pret pentru semineul la gata cu toate accesoriile transport si montaj inclus 2165 €

 

 

 

Galerie foto
  • ...
  • ...