Select Service Auto Bucuresti

Servicii de intretinere si reparare a flotei auto

 

De fiecare data când o masina din parcul tau auto are nevoie de întretinere sau service aceasta devine nefunctionala, iar cu cât soferii si vehiculele tale revin mai repede în functiune, cu atât mai bine. De aceea programul nostru de reparatii si întretinere a flotelor auto este alegerea perfecta pentru companiile care au nevoie de servicii rapide, de încredere si la preturi competitive.

Întretinerea unei flote necesita experienta, cunostinte si timp, iar mecanicii nostri certificati sunt gata sa se ocupe de toate nevoile de service si reparatii ale acesteia.

Programul nostru de îngrijire a flotei auto este conceput pentru a simplifica întretinerea vehiculelor companiei tale prin întretinerea rapida si eficienta a vehiculelor si prin reducerea costurilor de operare.

Este vital pentru afacerea ta ca flota auto sa functioneze eficient si te asiguram ca vei beneficia de servicii de cea mai înalta calitate, realizate cât mai repede posibil.

La Service Auto Bucuresti beneficiezi de:
Programare prioritara
Înregistrare istoric service
Notificare mentenanta
Notificare revizie
Aparatura de ultima generatie
Mecanici certificati
Întretinere preventiva
Servicii flote auto Bucuresti:
Service mecanica auto
Service electrica auto
Vopsitorie si tinichigerie
Revizie auto
Diagnoza auto
Service aer conditionat
Indiferent daca ai nevoie de un schimb de ulei, anvelope noi, aer conditionat, reparatii de frâne sau înlocuirea motorului vrem sa fim prima ta alegere pentru îngrijirea flotei tale de masini. Am lucrat la aproape orice tip de autovehicul, de la marci europene la modele asiatice si pâna la modele americane.

Galerie foto
  • ...