Select Service Auto Bucuresti

Vopsitorie si tinichigerie

Vopsitorie auto
Putem executa operatii de polish, ceruire, vopsire partiala sau totala, folosind cele mai moderne echipamente si vopseluri. Practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita în industria auto pentru vopseluri nemetalizate, metalizate sau perlate.

Dispunem de un atelier de vopsitorie de ultima generatie, care cuprinde 4 standuri de pregatire premergatoare vopsirii si cabina de vopsit. De asemenea, dispunem de un laborator propriu de pregatire a vopselei.

Atât sculele profesionale de pregatit, vopsit si polishat, materialele si consumabilele de caliate, precum si profesionalismul echipei de vopsitori fac ca vopsitoriile executate sa fie de cea mai buna calitate.

Vopsirea este realizata de catre un personal specializat, care participa în mod regulat la cursuri de pregatire profesionala, pentru a fi la curent cu cu cele mai bune practici, procedee si tehnologii din domeniul vopsitoriei auto.
 
Tinichigerie auto
Atelierul este dotat cu cele mai moderne instrumente de masura a caroseriei, stand de redresare si masa de tras de mare gabarit. Compartimentul de tinichigerie dispune de dotarea si documentatia necesara operatiilor de recarosare si redresare a tuturor tipurilor de autovehicule. Atelierul tinichigerie dispune de 6 posturi de lucru:Redresarea caroseriei
Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
Tobe de esapament
Sudura în argon
Sudura în puncte
Sudura în aluminiu

Galerie foto
  • ...