Scoala Zorila - Scoala Folclor si Educatie Muzicala Bucuresti

Admiterea

FORMAM 3 GRUPE
Categorii de vârsta:
Grupa I: 6 - 7 ani
Grupa II: 8 - 10 ani
Grupa III: 11 - 15 ani
 
10 ELEVI / GRUPA
Dupa procesul de selectie si admintere a elevilor, vom invita si dezvolta la Scoala Zorila - 30 elevi pe an.
 
PROGRAM SCOALA
Cursurile scolii se vor tine în zilele de marti si joi, între orele: 9:00 - 19:00, conform programului scolar al elevilor.
Taxa de înregistrare si admitere în cadrul scolii se achita înainte de depunerea formularului. Este o taxa unica si nu garanteaza înscrierea la scoala. Tariful fix de 450 lei este achitat în contul scolii. Acest tarif include, analizarea formularului aplicantului, textul de selectie si recomandarile profesorilor din ziua pre-selectiei. Timp alocat pentru testul de aptitudini este de 1 ora / elev. 
Cerinte Admitere la Scoala de Folclor "Zorila"
Pentru a fi selectat în cadrul Scolii de Folclor si Educatie Muzicala “Zorila”, toti elevii care au aplicat prin formularul de înscriere, vor fi invitati în cadrul scolii pentru a face cunostinta cu fondatorii si vor sustine un test de aptitudini pentru admiterea în anul scolar 2020-2021, la Sectia Muzica Instrumentala – Vocala: pian / acordeon, vioara, tambal, suflatori.

Testul include o evaluare a aptitudinilor muzicale ale elevilor si cuprinde urmatoarele probe: AUZ; MEMORIE; RITM & REPRODUCEREA UNEI PIESE VOCALE / INSTRUMENTALE CU VERSURI LA ALEGEREA ELEVULUI. Elevii care cânta deja la un instrument pot interpreta una sau doua piese instrumentale.

Galerie foto
  • ...