Scoala Zorila - Scoala Folclor si Educatie Muzicala Bucuresti

Despre Scoala Zorila

Am pus bazele primei scoli de folclor alaturi de cei mai buni profesori artisti. Pentru ca ne dorim însusirea culturii folclorice si a muzicii populare, am pregatit un program scolar potrivit pentru copii cu vârste între 6 si 18 ani. Urmarind talentul si slefuindu-l pe parcusul celor 4 ani de studiu, ne propunem ca toti absolventii scolii sa devina artisti de folclor. 

Pentru elevii care nu aleg o cariera de artist, în cadrul scolii vor avea posibilitatea sa dezvolte abilitati utile si practice în viata de adult. 

Abilitati precum: agilitate, creativitate, concentrare, memorie si  exprimarea emotiilor. 
 
 
 
De ce sa alegi Scoala Zorila?
Mostenirea culturala româneasca este una extrem de bogata, însa ea trebuie transmisa mai departe, explicata si înteleasa, astfel încât sa poata fi pastrata si mentinuta si peste secole de acum înainte.
 
La Scoala Zorila, elevii vor avea posibilitatea sa simta pe pielea lor ce înseamna sa fii artist. Le vom oferi experienta înregistrarii în Studio, prezenta pe scena alaturi de Orchestra “Valahia” si cel mai important, vor putea discuta cu artisti ce presupune o viata de artist. Elevii scolii vor beneficia de promovarea media a rezultatelor înregistrate pe parcursul anilor de studiu. 
Strategia Scolii Zorila
 
Promovarea oportunitatilor educationale;
Asigurarea unei oferte de formare si dezvoltare profesionala bazata pe competente si ajustata la necesitatile reale ale economiei nationale si la tendintele de dezvoltare a acesteia;
Renovarea si diversificarea bazei tehnico-materiale si exploatarea rationala a resurselor;
Dezvoltarea parteneriatelor educationale pentru îmbunatatirea calitatii si a eficientei formarii profesionale si pentru o mai buna insertie sociala a absolventilor;
Ne dorim ca toata lumea sa iubeasca muzica populara, de aceea ne dorim sa o ridicam la rang de arta. În ultimii ani, folclorul românesc s-a degradat, iar noi ne dorim o alta fata a acestuia, el fiind sursa de istorie si traditie a neamului nostru.
ÎN CEI 4 ANI DE STUDIU INTENSIV, ELEVII VOR DOBÂNDI CAPACITATI SI ABILITATI DE ARTIST INSTRUMENTIST SI SOLIST.

Galerie foto
  • ...