Sante Vera-Med - Clinica medicala Bucuresti

Cardiologie

Cardiologia se ocupa cu bolile inimii. Discutia cu pacientul, examinarea clinica a acestuia ofera medicului cardiolog date clinice importante. Pentru diagnostic si atitudine terapeutica, în cardiologie nu se poate fara tehnologie. Electrocardiograma si Holterul ECG evalueaza sistemul electric cardiac. Ecografia cardiaca verifica starea miocardului, pericardului si sistemului valvular cardiac. Tensiometrul, Holterul de tensiune arteriala si indexul glezna brat evalueaza sistemul vascular si indirect pe cel cardiac. Investigatii mai complexe, multe dintre ele si invazive, pot fi recomandate într-o etapa ulterioara, în functie de particularitatea fiecarui caz.

Clinica „Sante Vera-Med" prin cabinetul de cardiologie va contribui la rezolvarea multor probleme legate de inima dumneavoastra. TOTUL din !

 

Inregistrarea Holter TA si ECG in practica medicala

Holterele sunt dispozitive medicale de inregistrare a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac pe o perioada variabila de timp (24/48/72 ore), in scopul obtinerii unor informatii precise despre modul cum variaza tensiunea arteriala si activitatea cardiaca.

De asemenea inregistrarea holter TA si ECG permite monitorizarea tratamentului antihipertensiv si antiaritmic.
In clinica Sante Vera-Med pot fi efectuate inregistrari holter TA si ECG (Holter TA pentru 24/48 ore si Holter ECG pentru 1/3/5/7 zile). Noutatea este Holterul ECG care se poate fixa usor pe corpul pacientului, permitandu-i acestuia sa isi desfasoare activitatile cotidiene fara a afecta calitatea vietii. Mai mult, pacientul poate sa isi reconfigureze pozitia dispozitivului Holter ECG atunci cand face baie, doarme sau daca este necesara scoaterea si repunerea lui pe pozitie, etc. Recomandarile pentru inregistrarile Holter pot fi primite de la medici specialisti cardiologi, neurologi, etc., rezultatul fiind eliberat in 2-3 zile de catre medicul specialist cardiolog.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723263950
Str. Smaranda Braescu, nr. 47 A, bloc T1, ap. 4, parter, sector 1
Distribuie