Sante Vera-Med - Clinica medicala Bucuresti

O.R.L.

 

Suntem o echipa tânara formata sub directa coordonare a doamnei conf. univ. dr. Grigore Raluca si ne-am alaturat cu ambitie si competente profesionale clinicii Sante Vera-Med. Astfel, diagnosticam si tratam o gama larga de afectiuni în sfera O.R.L., atât la adulti cât si la copii: afectiuni acute sau cronice rino-sinusale, otice, faringo-laringiene, apnee obstructiva de somn, tulburari ale vocii, patologie tumorala benigna sau maligna.

Otorinolaringologia reprezinta, din punctul nostru de vedere, o stiinta fina a întelegerii conexiunii între organele de simt (responsabile pentru auz, echilibru, miros, gust, sensibilitate tactila a fetei si gâtului), calea respiratorie si digestiva. Toate acestea sunt restrânse într-un spatiu mic si relativ dificil de examinat si de tratat, drept urmare este renumita pentru abordarea de tip „key-hole” ( „gaura cheii”), ceea ce presupune utilizarea unui instrumentar special în scopul examinarii in profunzime a capului si gâtului. O data cu dezvoltarea tehnologiei, ne este permis, în momentul de fata, sa examinam interiorul majoritatii organelor cu ajutorul endoscoapelor conectate la sisteme video.

Dispunem de cele mai moderne echipamente de diagnosticare si putem efectua întreaga gama de examinari endoscopice: nazale, otice si faringo-laringiene, atât de utile în diagnosticul de acuratete al patologiei O.R.L. Prin urmare, pacientul poate deveni implicat în actul medical si poate întelege afectiunea mai usor.

De asemenea, cabinetul este dotat cu un sistem complet de evaluare si diagnostic al tulburarilor vocii, adresându-se în special profesionistilor vocali (voce vorbita sau cântata), diagnosticarea putând fi continuata cu sedinte de tratament foniatric personalizate pentru fiecare pacient. Clinica noastra este dotata si cu o camera fonica.

Chirurgia ORL si cervico-faciala include tratamentul chirugical al patologiei : nasului, sinusurilor, bazei de craniu, urechii, cavitatii orale, faringelui, laringelui, esofagului cervical, partilor moi ale gâtului (ex:tumori cervicale), tiroidei, glandelor salivare, traheei cervicale, tulburarilor de voce, tulburarilor de somn ( sindrom de apnee obstructiva in somn, sforait).  În functie de necesitate, specialistii nostri pot efectua si interventii chirurgicale în regim de spital.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723263950
Str. Smaranda Braescu, nr. 47 A, bloc T1, ap. 4, parter, sector 1
Distribuie