Sakura - Centru Medicina Alternativa & Recuperare Bucuresti

Corectie bioenergetica

C
orectia Bioenergetica, tehnica brevetata de Serghey Matveev (Rusia), reprezinta un sistem de manipulari manuale si actiuni asupra organismului, la baza carora sta principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenta acestei metode este în abordarea holistica, adica în acelasi timp a corpului si a starii psihospirituale (corp, minte si spirit).
Metoda permite armonizarea energeticii corpului. De asemenea, aceasta declanseaza si activeaza procesele de autoreglare, inclusiv mecanismele de curatare si restabilire a starii normale a organismului.
Totodata, dispar durerile, blocajele adânci si contracturile din diferite portiuni ale corpului care blocheaza energia vitala, emotiile, puterea. Evident, se îmbunatateste starea fizica si psihica, se elimina tensiunile din muschi, creste mobilitatea corpului si calitatea vietii.
Actiunea asupra „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre, miscari, permite sa-l aduci la nivelul subconstientului, ajutându-l sa-si rezolve problemele legate de sanatate, scaderea autoaprecierii, nevroze, stres, actiunea energiilor negative, etc.
Într-un cuvânt, este posibila restabilirea esentei energo-informationale, prin integrarea psihicului cu propriul corp.
Cum este aplicata Corectia Bioenergetica
În general, actiunea se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic, punctual si masaj fara contact. Aditional, se fac si tehnici de stretching.
La începutul manipularii se face o diagnosticare si o analiza a starii persoanei, determinându-se: capacitatile sale psihologice, elaborarea tehnicii de actiune si, nemijlocit, corectia.
Pe de o parte, are loc actiunea asupra corpului fizic, pe de alta parte, se actioneaza la nivelul sau energetic si mental.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0769231018
Str. Dr. Iacob Felix, nr 61, sector 1,
Distribuie