RTS Electro - Tablouri electrice, echipamente si automatizari, Bucuresti

Contoare energie

Contoare Circutor, pentru retele monofazate sau trizafate, destinate contorizarii energiei electrice active si reactive pentru consumatorii casnici, agentii comerciali sau industriali.

Cu peste 40 ani de experienta, CIRCUTOR este o companie implicata in proiectarea si producerea aparaturii si echipamentelor destinate imbunatatirii si eficientizarii parametrilor energiei electrice, contoare de energie, analizoare de retea sau baterii de condensatoare.

Din cele 6 unitati globale de productie CIRCUTOR furnizeaza clientilor din peste 100 tari mai mult de 3000 de aparate si echipamente pentru eficientizarea si cresterea calitatii energiei electrice, aparatura electrica de masura si control, sisteme de protectie a retelelor electrice, aparate si echipamente pentru compensarea energiei reactive, dispozitive destinate alimentarii masinilor electrice si nu in ultimul rand, aplicatiilor din domeniul energiilor regenerabile.

Contoare Circutor cu conectare directa, sau masurare prin transformator. Contoarele sunt destinate consumatorilor casnici, agentii comerciali sau industriali.

Contor de energie trifazic - masurare prin transformator

Galerie foto
  • ...