RTS Electro - Tablouri electrice, echipamente si automatizari, Bucuresti

Record Plus PremEon

PremEon este noua linie de declansatoare electronice conceputa pentru a oferi o fiabilitate fara compromisuri pentru toate aplicatiile in care se folosesc intrerupatoarele GE RECORD PLUS (cadre din gama FE si FG).PremEon S combina tehnologia sofisticata cu un set complet de functii de protectie.Potentiometrele simple ofera un reglaj in gama (0,3-1)xIn pentru protectia la suprasarcina a intrerupatoarelor.Unitatea PremEon este proiectata sa lucreze impreuna cu intrerupatoarele in carcasa turnata (MCCB) RECORD PLUS fiind disponibila atat pentru intrerupatoarele tripolare, cat si pentru cele tetrapolare, intr-o gama de curenti de la 7-630A.

PremEonTM S

Fiecare unitate standard are intre 2 si 4 dispozitive de protectie la suprasarcina si scurtcircuit.

  • o protectie la suprasarcina (LT) cu gama de reglaj (0,3-1)In (1) . Fiecare dintre cele 15 gradatii ale potentiometrului de reglaj corespunde unei valori reglate in Amperi.
  • o protectie la scurtcircuit temporizata (ST) cu o gama larga de posibilitati de (2) reglare: (2-13) (2) x valoarea curentului reglat prin intermediul LT. Este disponibila si varianta setarii fixe a curentului de scurtcircuit.
  • un dispozitiv de protectie instantanee la scurtcircuit (I) avand reglajul I=14xIr (unde Ir=In x LT) utilizand recunoasterea formei de unda pentru asigurarea selectivitatii intrerupatorului.
  • un dispozitiv optional de protectie la defecte aparute la punerea la pamant (GF) (bazat pe principiul detectarii curentilor reziduali) care poate fi setat in gama (0,4-1)In, avand in acelasi timp si posibilitatea de a functiona in multiple intervale de temporizare si/sau folosind reglajul I²T.

Fiecare aparat este echipat cu un indicator LED care lumineaza intermitent atunci cand curentul atinge valoarea de 0,95Ir si lumineaza constant atunci cand o declansare este iminenta si curentul atinge valoarea 1,05 Ir. Componentele electronice detecteaza prin autodiagnosticare posibilele evenimente si avertizeaza utilizatorul in legatura cu acestea prin intermediul LED-ului indicator. Un sensor de temperatura integrat previne functionarea componentelor electronice la valori de temperatura care ar putea influenta buna functionare a intrerupatorului si ar duce la deteriorarea lui si a aparaturii aflate in apropiere.

PremEon impreuna cu gama de intrerupatoare in carcasa turnata RECORD PLUS ofera o selectivitate sporita intre aparatura electrica aflata in aval sau amonte in circuitele de distributie si protectie.Utilizarea ultimelor tehnologii de mare precizie in domeniul circuitelor electronice reduce la minimum toleranta in ceea ce priveste valorile curentilor de declansare si a intervalelor de timp asociate acestora.Rezultatul, asa cum este prezentat in diagrama timp/curent, este: selectivitate de pana la 10000A intre un intrerupator din amonte setat la un curent de 180A si alt intrerupator din aval setat la un curent de 145A.PremEon face posibila selectivitatea intre aparate situate in aval si amonte in circuitele electrice, intr-un raport de 1,25 intre setari.

Kit de testare integrat

Pur si simplu se conecteaza un incarcator cu cablul USB standard al unui telefon(3) mobil de ultima generatie la USB micro existent pe carcasa intrerupatorului si butonul TEST devine functional. Prin schimbarea starii butonului se comanda verificarea starii modulului electronic si actiunea de declansare a intrerupatorului aflat sub tensiune. Portul USB functioneaza, deasemenea, ca port de acces date, permitand utilizatorului sa verifice toate setarile intrerupatorului.

Datele stocate permit verificarea ultimilor 10 evenimente si diagramele formelor de unda asociate(4) acestora. In aceasta configuratie, calculatorul alimenteaza unitatea de declansare, alimentatorul nemaifiind necesar.

Pregatit pentru viitor

Unitatea electronica de declansare Prem Eon este prima dintr-o noua generatie care va echipa intreaga gama de intrerupatoare GE RECORD PLUS. Unitatile sunt interschimbabile, proiectate pentru a permite actualizari viitoare, avand si functia de protectie a nulului de lucru ale carei variante pot fi alese de catre utilizator in functie de aplicatie (numai la intrerupatoarele tetrapolare).

(1) Versiunea fara protectie LT este disponibila.(2) Pentru FG630 630A: 2-10 x Ir si 11 x In(3) Pentru IEC62684 - standard pentru incarcatoarele de telefoane mobile(4) Software disponibil la cerere

Descarca prezentarea completa a produsului!Produse similare:Redline UNIBISIntrerupatoare diferentiale

 

Divizia GE Industrial Solutions face parte din compania multinationala GENERAL ELECTRIC si este furnizor global pentru aparatura si echipamente electrice pentru medie si joasa tensiune.

Produsele fabricate si comercializate de catre General Electric Industrial Solutions sunt destinate atat aplicatiilor industriale (distributie electrica, automatizari complexe, comanda si control, etc.) din sfera energetica, extractiva, transporturi, cat si aplicatiilor din sfera rezidentiala sau casnica.

GENERAL ELECTRIC Industrial Solutions este furnizor de solutii integrate pentru cele mai variate aplicatii din sfera distributiei, controlului si automatizarilor circuitelor electrice. Gama aparatelor electrice cuprinde intrerupatoare modulare, intrerupatoare in carcasa turnata sau cu comutare in aer, intrerupatoare diferentiale, contactoare, relee, intrerupatoare protectie motor, etc., executate conform celor mai inalte standarde de calitate si folosind tehnologiile de ultima ora din domeniu.

 

Galerie foto
  • ...