Ropaint Solutions - Protectie la foc a structurilor metalice, Jilava / Ilfov

Protectie la foc a materialelor combustibile

Produsul de ignifugare este pe baza de polifosfat de amoniu si acid boric, care se prezinta sub forma de pulbere alba.

Se aplica pe lemn sub forma de solutie 10%-12% in apa.

Produsele ignifuge se utilizeaza pentru protectia ignifuga a lemnului neexpus la umiditate si itemperii in constructii industriale, rezidentiale, civile si tehnice.

Procedeul de protectie la foc a lemnului cu produse ignifuge este utilizat pentru imbunatatirea comportarii la foc a acestuia.

Aprinderea lemnului protejat in acest fel este intarziata, propagarea focului incetinita, iar viteza de degajare a caldurii in conditiile incendiului, este micsorata.

Punerea in opera se face conform instructiunilor de utilizare ale producatorilor, prin pulverizare, pensulare, imersie sau vid sub presiune.

Calitatea lucrarilor de ignifugare este conditionata de respectarea fazelor de executie si a consumurilor specifice.

Produsul se aplica ca solutie 10%-12% in apa (1-1,2kg produs ignifug la 9kg apa), prin tratamente de suprafata, in 2 straturi, cu un consum specific de 0,33 ± 0,03 kg/m² si necesita uscare intre straturi de minimum 24 ore.

De asemenea, produsul se poate aplica si prin imersie de scurta durata, timp de 1-10 minute, pana la atingerea consumurilor specifice indicate.

Produsul ignifug este incolor, fapt ce-i permite aplicarea si in situatiile unde se doreste pastrarea culorii naturale a lemnului sau o anumita culoare deja existenta.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...