Rompardoseli - Covor PVC, mocheta, linoleum, servicii montaj, Bucuresti

Montaj mocheta trepte

Scarile sau treptele potrivite pentru lucrari de acoperire cu mocheta trebuie sa fie finisate cu sapa autonivelanta atat treapta cat si contratreapta pentru o lucrare de calitate si durabila in timp.
Pentru un aspect estetic, trebuie incarcata contratreapta sub nasul de treapta pana la planeitate perfecta.
Pretul montajului de mocheta pe scari se calculeaza sub forma unui deviz ce contine manopera, consumabile si accesorii al intregii lucrari.
Plintele si terminatiile de margine cu rol de design pot fi din acelasi material sau din baghete profilate din cauciuc / PVC / aluminiu.
Recomandam pentru pretul foarte bun varianta cu plinta flexibila lipita, care asigura in acelasi timp si etanseizarea antimurdarire.
Pentru lucrarile de amenajare scari exterioare acoperite sau semiacoperite, recomandam materiale hidrofobe speciale, rezistente la procesele repetate de inghet – dezghet, folosirea unui adeziv de lipire bicomponent, precum si etansarea laterala cu mastic poliuretanic de exterior.
Scarile imbracate total isi schimba aspectul, dar o scara cu adevarat profesionala este acea scara reparata in prealabil, slefuita si indreptata, cu muchii drepte. Recomandam sapa autonivelanta a fi turnata inclusiv pe contratreapta.
Profilul care materializeaza muchia (de protectie treapta) poatre fi metalic (prins in suruburi) sau din cauciuc / pvc (lipit cu neoprenic).
Profilul de vang lateral, poate fi de asemenea, din PVC, cauciuc sau metalic.

Galerie foto
  • ...