Rompardoseli - Covor PVC, mocheta, linoleum, servicii montaj, Bucuresti

Montaj tapet PVC

Montare tapet vinil – Aplicare tapet PVC

Tapetul PVC (vinil) este un material care ofera multe avantaje având o performanta superioara multor altor solutii dedicate peretiilor baii, cabinetelor medicale, salilor de operatie si holurilor de trecere. Acest tip de tapet ofera posibilitatea de a crea un spatiu unitar din punct de vedere vizual, daca alegi pardoseli din colectiile integrate, asa cum sunt cele de la Tarkett. Conceptul pentru spatii umede, unic pe piata, disponibil în portofoliul Tarkett, ofera toate accesoriile de care ai nevoie. Pardoselile, tapetul, sifoane de pardoseala, profilele si multe altele vor fi toate în acelasi model, ajutându-te sa creezi un design complet în baie.

Avantajele tapetului PVC (vinil)
Tapetul din vinil câstiga tot mai mult teren în designul interior, datorita calitatilor sale greu de egalat. Acest material prezinta urmatoarele caracteristici:

  • Impermeabil
  • Igienic si chiar antibacterian
  • Rezistent la pete si zgârieturi
  • Cald si placut la atingere
  • Ignifug
  • Utilizat împreuna cu accesoriile speciale ale conceptului Wetroom System de la Tarkett, ofera o suprafata continua, excluzând posibilitatea formarii depunerilor inestetice si mucegaiului din zona rosturilor.

Tapetul PVC se instaleaza rapid, cu adeziv, însa trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli pentru a te asigura ca te vei bucura apoi de toate beneficiile lui.

Pregatirea peretilor/suprafetelor
Suprafata pe care urmeaza sa montezi tapetul din vinil trebuie sa fie dreapta, curata, si uscata, crapaturi. Faianta sau tapetul vechi trebuie îndepartat, dupa care peretele trebuie reparat, pentru ca suprafata sa fie dreapta. Ai grija sa lasi un spatiu de 5 centimetri între conducte si pereti, pentru ca tapetul PVC sa poata fi instalat corect în acele zone.

Instalarea
Montarea tapetului din vinil este usoara, însa pentru pregatirea peretilor ai putea avea nevoie de un specialist, pentru a te asigura ca renovarea va avea cele mai bune rezultate. La final, baia ta va fi complet transformata si protejata împotriva umezelii.

Daca optezi pentru un material modern, cum este tapetul PVC, trebuie sa stii ca modul în care acesta se instaleaza prezinta mai multe avantaje, care înlesnesc întretinerea si protejeaza peretii baii.

Din sistemul pentru spatii umede, de la Tarkett, colectia Aquarelle Wall este tapetul PVC, în timp ce colectia de pardoseli PVC Aquarelle Floor îndeplineste cele mai exigente cerinte. În privinta pardoselilor, poti gasi si alte modele inspirate din gama Wetroom System, în colectiile Granit Multisafe, Optima Multisafe, iQ Optima si Multisafe Aqua.

Galerie foto
  • ...