Romanian Catering, Sevicii catering - Bucuresti

Catering Evenimente

MESE FESTIVE PENTRU ORICE EVENIMENT

Romanian Catering are multi ani de experienta in catering pentru evenimente corporate. Va punem la dispozitie expertiza si experienta noastra internationala pentru a face ca masa festiva sa reprezinte pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra un eveniment remarcabil.

Am avut placerea sa fim alaturi de partenerii nostri la foarte multe evenimente: lansari de produse, conferinte, cocktail-uri, petreceri aniversare sau mese de sarbatori. Romanian Catering a asigurat serviciile de catering si logistica pentru organizarea a cinci revelioane si mese festive in cadrul Romexpo pentru aproximativ 6000 de invitati in fiecare an.

Furnizam servicii de catering si logistica pentru numeroase evenimente private desfasurate in propriul nostru salon de evenimente, dar suntem familiari si cu locatiile alese de clientii nostri: Palatul Snagov, Palatul Mogosoaia, Palatul Parlamentului si multe altele. Construim, impreuna cu dumneavoastra, meniuri adaptate oricaror preferinte si oricarui buget. tinem cont de restrictiile impuse de specificul etnic sau religios al clientilor. Acordam o atentie speciala calitatii alimentelor. Este ceea ce stim noi sa facem cel mai bine!

Galerie foto
  • ...