Romanian Catering, Sevicii catering - Bucuresti

Despre Romanian Catering

Consideram ca principala valoare a Romanian Catering este expertiza internationala si experienta de peste 35 ani in domeniul culinar a fondatorilor companiei. La aceasta se adauga profesionalismul si trainingul permanent al echipei de peste 100 de bucatari, cofetari si nutritionisti; dar cea mai importanta valoare este satisfactia dumneavoastra, a beneficiarilor serviciilor noastre. Din 1998 pana acum, am organizat evenimente de business la cel mai inalt nivel, petreceri cu peste 6500 de invitati, petreceri private sofisticate, catering zilnic pentru mari corporatii, catering pentru spitale, gradinite, after schools, camine de batrani si foarte multe nunti, botezuri si aniversari.

Cu mandrie va spunem ca, in anul 2010, Romanian Catering s-a clasat pe locul al doilea in Top 5 Afaceri pentru Romania, in domeniul catering.

Calitatea preparatelor noastre este atestata prin implementarea sistemelor de management al calitatii ISO SR EN 9001:2008 si siguranta alimentelor SR EN 22000:2005.

„ Numele ‹‹Romanian Catering›› e sinonim cu profesionalismul. telul nostru este de a atinge cel mai inalt nivel de calitate in prepararea, prezentarea si livrarea preparatelor, in concordanta deplina cu exigentele clientilor nostri.

Misiunea Romanian Catering este de a mentine in permanenta cele mai ridicate standarde de igiena si siguranta alimentara. Satisfactia clientilor nostri ne motiveaza si ne inspira. Din dorinta de a depasi intotdeauna asteptarile dumneavoastra, consideram ca aplicarea filosofiei ‹‹Clientul e intotdeauna pe primul loc›› este o obligatie permanenta, un pariu cu noi insine, pe care il respectam in tot ceea ce intreprindem.

Poate de aceea clientii nostri ne recomanda cu caldura si altora, continuand sa revina ei insisi cu incredere. ”