Road Language Centre - Scoala de limbi straine Bucuresti

Cursuri engleza pentru companii

Road Language Centre este de 15 ani partenerul a peste 40 de companii care investesc in dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor. Consultati portofoliul nostru de cursuri pentru companii si solicitati o oferta personalizata.
ENGLEZA GENERALA PENTRU COMPANII
Road Language Centre are ca principal obiect de activitate organizarea cursurilor de limba engleza, oferind clientilor sai valoroasa experienta a peste 30.000 de ore de training, materializate in rezultate excelente si unanim recunoscute de catre beneficiari de-a lungul celor peste 15 ani de activitate. Bilantul a peste 3000 de cursanti corporate si a peste 5000 de clienti la cursurile open care au beneficiat cu succes de serviciile noastre, este o carte de vizita care ne recomanda ca furnizor de incredere, orientat catre rezultate remarcabile.

Cursurile de engleza generala pentru companii organizate de Road Language Centre Bucuresti folosesc metoda Active Learning (Invatare Activa), in care angajatii isi imbunatatesc abilitatile de comunicare intr-un mod interactiv si sunt incurajati sa se exprime liber pentru a-si insusi cat mai eficient limba engleza.

• Solutiile de training oferite sunt personalizate si includ manuale, soft-uri, CD-uri si alte materiale specializate

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213129036; 0740085809
Str. Dr. Staicovici, nr. 4, Piata Operei (Eroilor), Sector 5
Distribuie