Road Language Centre - Scoala de limbi straine Bucuresti

Cursuri engleza pentru adulti

CURSURI ENGLEZA ONLINE
Cursurile de limba engleza online pe care le organizam folosesc metoda Active Learning, prin care cursantii isi imbunatatesc abilitatile de comunicare intr-un mod interactiv si sunt incurajati sa vorbeasca liber pentru a-si insusi cat mai eficient limba engleza.   Interactivitate si conversatii—70% din timp vi-l petreceti vorbind live cu colegii sau cu profesorul  Continut vizual—continutul lectiilor este interactiv, astfel facilitand invatarea vizuala rapida  Eficien..
CURS DE LIMBA ENGLEZA PENTRU INCEPATORI
Cursurile de limba engleza pentru incepatori pe care le organizam pun cursantii in centrul atentiei si le ofera oportunitatea de a invata limba engleza intensiv, 100% online. La inceputul invatarii limbii engleze, este foarte important sa vi se ofere un mix intre ascultarea si folosirea activa a cuvintelor si expresiilor noi. Totodata, este esential sa exersati pronuntia cat mai des pentru a capata incredere in abilitatile de comunicare. In cadrul cursurilor de engleza pentru incepatori, ne..
CURSURI INDIVIDUALE DE ENGLEZA
ursurile individuale de engleza se concentreaza 100% pe nevoile dumneavoastra si sunt create de profesorii nostri pentru a satisface cerinte specifice. Acesta este cel mai flexibil si personal tip de pregatire, adresat celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare sau au nevoie de pregatire specifica pe un anumit subiect: conversation, writing, grammar, business English, interviews, etc. Cursurile individuale online se pot desfasura de luni pana vineri, iar durata unei sedi..