Reximaco - Lucrari de impermeabilizare hidroizolare, Bucuresti

Hidroizolatie subsol beton

Impermeabilizarea subsolului se poate face in mai multe moduri diferite, inclusiv cu instalarea unei pompe de scurgere pentru a indeparta cresterea nivelului apei si instalarea barierelor fizice de vapori pentru a impiedica patrunderea umiditatii in pereti. Indiferent de forma de hidroizolatie a subsolului pe care alegeti sa o instalezi, toate au un set similar de avantaje pe care le ofera locuintei voastre.

Unul dintre primele si cele mai mari avantaje ale alegerii celor mai bune sisteme de impermeabilizare in subsol este faptul ca, in acest fel, se vor reduce primele de asigurare pentru casa in special atunci cand exista o prevedere specifica pentru inundatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemele de impermeabilizare vor reduce semnificativ riscul ca locuinta ta sa sufere daune generate de apa, mucegai sau igrasie.

Hidroizolatie subsol beton - sfaturi utile

Un alt motiv extrem de important pentru a lua in considerare instalarea sistemelor de impermeabilizare la subsol este faptul ca acest lucru va contribui la sanatatea proprie si a intregii familii. Dupa cum am mentionat deja, instalatiile de impermeabilizare pentru subsol vor reduce riscul cresterii mucegaiului in casa, ceea ce poate reprezenta un risc masiv pentru sanatatea respiratorie si poate agrava sau chiar poate cauza probleme de respiratie si infectii.

In timp ce hidroizolarea subsolului va proteja, in mod evident, interiorul locuintei de daunele generate de apa, un alt avantaj esential al instalarii hidroizolatiei la subsol este faptul ca, in acest fel, va puteti proteja fundatia impotriva daunelor. Impermeabilizarea va face mai putin probabil ca fundatia sa aiba de suferit din cauza umiditatii, iar sistemele de drenare din curte si subsol pot ajuta, de asemenea, la prevenirea eroziunii solului si la conservarea fundatiei.

Un alt beneficiu important al impermeabilizarii subsolului este faptul ca instalarea de membrane si bariere de vapori poate reduce cantitatea de umiditate ambientala in toata casa, deoarece subsolul este zona care este cel mai probabil sa contribuie la umiditatea interiorului casei. Nivelurile de umiditate redusee, ajuta si la o functionare optima a incalzirii centrale.

Aceasta inseamna nu numai ca vei putea sa te bucuri de niveluri de confort mai consistente si mai stabile pe tot parcursul anului, iar sistemul de climatizare nu va trebui sa functioneze foarte mult pentru a atinge aceste niveluri de confort, economisind costurile  pentru energia electrica in fiecare luna.

Pe site-ul nostru poti gasi cele mai bune produse de impermeabilizare la costuri foarte avantajoase. Daca nu stii ce produs sa alegi, ne poti contacta iar echipa noastra iti va oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru o izolatie foarte buna a locuintei.

   

Galerie foto
  • ...