Magic Place Grant, Restaurant evenimente - Bucuresti

Evenimente sociale si private

Centrul de evenimente sociale si private

Magic Place Events Grant este alegerea perfecta pentru organizarea unor evenimente si ceremonii festive memorabile. Locatia este situata într-un cadru natural deosebit, într-o cladire noua cu un design modern si spectaculos. Centrul de evenimente va pune la dispozitie atât o echipa completa de profesionisti în organizarea de evenimente sociale (nunti, botezuri, cununii), petreceri private (aniversari) si festivitati, cât si un spatiu ultra modern elegant si versatil menit sa acomodeze evenimente personalizate.

Facilitatile multiple ale complexului permit continuarea petrecerii în aer liber si organizarea unui Barbeque/ Garden/ Pool party ca alternativa la traditionala “ciorba de potroace” – wedding after party.

Zonele exterioare si elementele decorative luminoase, dar si foisoarele pot fi special amenajate pentru sesiuni foto, pentru un dans al mirilor mai special sau pur si simplu în zone de lounge si socializare, unde invitatii se pot relaxa în voie savurând un cocktail.

La Magic Place Events Grant, o echipa dedicata de specialisti este mereu pregatita sa vina în întâmpinarea solicitarilor dumneavoastra si sa organizeze de o maniera impecabila pâna în cele mai mici detalii evenimentele speciale din viata voastra, transformând clipele magice în experiente memorabile.

  Because we do magic! 

Indiferent de natura evenimentului, de buget si preferinte, echipa Magic Place Events Grant va fi alaturi de dumnevoastra pe întreg procesul de planificare, organizare si implementare.

Prin serviciul Signature Events by Magic Place, va puteti crea meniul în functie de preferintele culinare si bugetul dumneavoastra. În plus, beneficiati de o selectie proprie si va creati un pachet personalizat de bauturi. Va oferim consiliere în identificarea nevoilor dumneavoastra, stabilirea directiilor de actiune si a implementarii proiectului.

Va sprijinim în stabilirea decorului si a elementelor de entertainment, negocierea si personalizarea ofertei si serviciilor, coordonarea completa cu echipa de implementare si servicii. Astfel, în functie de tipul si anvergura evenimentului, echipa Magic Place Events Grant va ofera suport în gazduirea celor mai frumoase povesti, cu servicii impecabile pentru evenimente, într-o locatie si cu o atmosfera magica.

Secretul amintirilor fermecate:

Fiecare nunta are o tema centrala care dicteaza atmosfera, decoratiunile si desfasurarea evenimentului. Aceasta poate fi inspirata din viata si pasiunile dumneavoastra, poate fi dictata de culorile care va plac, poate recrea atmosfera unei ere care rezoneaza cu voi sau poate fi dictata de stilul locatiei unde evenimentul va avea loc. Va vom consilia în alegerea si implementarea temei, indiferent daca veti opta pentru un concept  custom-made sau daca veti alege una din temele aflate în trend-ul international actual.

Galerie foto
  • ...