Magic Place Grant, Restaurant evenimente - Bucuresti

Salon New York

Spatiu generosSuprafata totala, 325 metri patrati.De la 100 pâna la 170 de invitatiConceput în sistem modular se poate folosi separat sau combinat cu înca unul sau doua saloane într-un open space grandios fara stâlpi sau separeuri.Zona loungeIntrarile cu receptii multifunctionale (cocktail bar-uri) si zonele de lobby si lounge îmbina în mod armonios elemente arhitecturale contemporane utilizând materiale naturale.Gradina si terasaDeschidere catre gazonul natural printr-o terasa descoperita, peluza cu foisoare, un spatiu generos care permite configurarea de evenimente originale si distinse în aer liber.

Facilitati:  intrare si receptie separate, zona de lounge, loc de joaca pentru copii, obiecte sanitare, parcare.

Servicii: conexiune internet de mare viteza (fibra optica), parcare privata, garderoba, aer conditionat si climatizare

Servicii catering: welcome coffee break, lunch, coffee break, dinner, recreation & leisure entertainment, food service & catering, banquet events

  

Magic Place Events GRANT va pune la dispozitie 3 saloane moderne, dedicate evenimentelor, cu o suprafata totala de 2.000 mp, care pot fi oferite separat sau pot fi combinate, pentru obtinerea unui spatiu generos.

Saloanele New York, Paris si Casablanca sunt amenajate modern, avand o inaltime de aproximativ 9 metri. Candelabrele masive si elegante acorda eleganta spatiului si transforma fiecare eveniment intr-un moment unic din viata dumneavoastra.

Terasa (cu o suprafata de peste 300mp) poate fi transformata in zona de relaxare si socializare, amenajata cu mese de cocktail inalte si in linii suple, baruri exterioare, elemente decorative, vaze si pomisori iluminati, zone speciale pentru fumatori, iar in functie de dorintele organizatorilor si de cerintele evenimentului, elementele de pe terasa pot fi personalizate si adaptate.

Locatia detine facilitati de ultima generatie: video-proiector si ecran de proiectie, sistem de sunet incorporat, Wi-Fi, flipchart si tabla magnetica, slideshow beamer, microfoane wireless.

Galerie foto
  • ...