Ambient Clima - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii frigidere Daewoo

Frigiderele Daewoo sunt frigidere din clasa superioara (calitate coreeana), design deosebit, finisaje de calitate, eficienta energetica crescuta.Pe piata cele mai raspandite sunt modelele No-Frost- combine sau frigidere cu 2 usi. Foarte rezistente in timp,aceste frigidere sunt foarte laudate de posesorii lor. Au o durata medie de viata de aprox. 12 ani.(pana la prima reparatie).

Problemele intalnite la combinele si frigiderele cu 2 usi Daewoo sunt: defectarea releelor compresorului, (datorita suprasarcinii in reteaua de alimentare), probleme de autodezghetare la vaporizatorul frigiderului.(rezistente defrost, senzori defrost, timer degivrare).

Recomandam clientilor nostri ca o data pe an sa scoata din functiune frigiderul pe o perioada de 48 de ore.(cu usile deschise) -pentru o dezghetare completa, -pentru o mai buna eficienta de racire.

  • Pentru frigiderelecombinele frigorifice marca Daewoo venim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :
  • -Reparatii placi electronice-Inlocuire ventilator (pentru combinele No-Frost)-Inlocuire Compresoare-Inlocuire rezistenta degivrare-Inlocuire timer defrost si senzori defrost .-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .-Curatare condensator de racire

    Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ne contactati

    Galerie foto
    • ...