Ambient Clima - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii frigidere Daewoo

...
Reparatii frigidere Daewoo

Frigiderele Daewoo sunt frigidere din clasa superioara (calitate coreeana), design deosebit, finisaje de calitate, eficienta energetica crescuta.Pe piata cele mai raspandite sunt modelele No-Frost- combine sau frigidere cu 2 usi. Foarte rezistente in timp,aceste frigidere sunt foarte laudate de posesorii lor. Au o durata medie de viata de aprox. 12 ani.(pana la prima reparatie).

Problemele intalnite la combinele si frigiderele cu 2 usi Daewoo sunt: defectarea releelor compresorului, (datorita suprasarcinii in reteaua de alimentare), probleme de autodezghetare la vaporizatorul frigiderului.(rezistente defrost, senzori defrost, timer degivrare).

Recomandam clientilor nostri ca o data pe an sa scoata din functiune frigiderul pe o perioada de 48 de ore.(cu usile deschise) -pentru o dezghetare completa, -pentru o mai buna eficienta de racire.

  • Pentru frigiderelecombinele frigorifice marca Daewoo venim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :
  • -Reparatii placi electronice-Inlocuire ventilator (pentru combinele No-Frost)-Inlocuire Compresoare-Inlocuire rezistenta degivrare-Inlocuire timer defrost si senzori defrost .-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .-Curatare condensator de racire

    Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ne contactati