Reparatii Frigidere Acasa - Reparatii Frigidere Bucuresti

Despre noi

Desi  societatea noastra MDC TRADING GROUP SRL a fost infiintata in anul 2007, experienta noastra in domeniul frigotehnic dateaza inca din anul 1995 (acum 19 ani) timp in care am acumulat experienta atat in sfera reparatiilor de frigidere cat si a reparatiilor de  instalatii frigorifice  comerciale de mica si mare capacitate.

 

“Seriozitatea ne defineste, calitatea in executie ne recomanda “ este motto-ul firmei noastre.

 

Indiferent de situatie am oferit clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, la preturi corecte ,motiv pentru care procentul clientilor veniti din recomandari il depaseste in prezent  pe cel al clientilor noi iar asta spune totul despre noi.

Iata si cateva motive pentru care merita sa apelati la specialistii nostri atunci cand aveti o problema cu frigiderul   dvs sau cu orice aparat frigorific de uz casnic sau comercial :

 

  • Constatarea defectiunii se face in mod PROFESIONIST evitand astfel aparatia de costuri suplimentare.
  • Costurile aferente pieselor si manoperei sunt CORECTE.  Niciodata nu cautam sa pacalim clientii.
  • Piesele folosite sunt NOI, originale sau after-market si toate au o garantie reala de  12 luni .
  • Intervenim in cel mai SCURT timp posibil dupa efectuarea unei programari telefonice.
  • Avem experienta reala depanarea instalatiilor frigorifice, completata de cursuri si specializari in domeniul frigotehnic .

 

“Nu avem nimic de ascuns si nici de ce sa ne ascundem” spre deosebire de unii concurenti care nu-si dau decat numarul de telefon la pagina de contact (lucru care ar trebui sa va dea de gandit)

Galerie foto
  • ...