Reparatii Frigidere Acasa - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii si montaj aer conditionat

Aveti nevoie de un aparat de aer conditionat? Il puteti gasi chiar la noi! Pentru detalii vizitati pagina de vanzari aer conditionat si alegeti aparatul de aer conditionat care se potriveste nevoilor dvs. Va oferim o gama completa de aparate de aer conditionat cu capacitati cuprinse intre 9000-24000 Btu in variantele Start-Stop sau Inverter.

Aveti nevoie de ajutor in alegerea corecta a aparatului de aer conditionat? Cautati o firma care sa va ajute prompt, cu montajul aparatului de aer conditionat?

MDC Trading trateaza cu profesionalism si rapiditate cererile primite din partea clientilor sai. Stim ca timpul este o resursa pretioasa si tocmai de aceea printr-o buna organizare incercam sa raspundem cererilor dvs. si sa va ajutam in timpul cel mai scurt. Beneficiati de consultanta in alegerea aparatului de aer conditionat adecvat nevoilor dvs. si de montajul acestuia , la cel mai bun pret de pe piata!

 

Suna Acum pentru o cotatie! 0724.419.620 / 0784.100.666 

Aveti un aparat de aer conditionat ce nu mai functioneaza? Ati achizitionat un aparat de aer conditionat nou si nu stiti ce sa faceti cu cel vechi? 

Faceti o programare la noi si in cel mai scurt timp venim la domiciliul dvs. Va vom informa corect cu privire la problema aparatului si asupra costurilor aferente repararii acestuia. Cele mai frecvente pe care le constatam la aparatele de aer conditionat sunt:pierderi de freon, datorate legaturilor imperfecte, conductelor sau racordurilor fisurate. Specialistii MDC Trading remediaza aceste probleme prin inlocuirea subansamblelor defecte sau uzate. De asemenea incarcam instalatia cu freon si verificam etanseitatea acesteia.-condensatori de pornire pentru compresor defecti. Acest defect se remediaza prin inlocuirea condensatorilor respectivi. Avand o experienta vasta in serviceul aparatelor frigorifice, MDC Trading, va poate furniza in cel mai scurt timp subansamblul de care aveti nevoie.-placi electronice arse de la supratensiune sau scurt circuitAcest defect se remediaza prin inlocuirea sau repararea placii de baza in functie de gravitatea defectului.

Avem  18 ani de experienta in depanarea, repararea si montajul aparatelor de aer conditionat. De ce MDC Trading este specialistul de care ai nevoie?

  • deplasare rapida la domiciliul clientului.
  • identificarea corecta a defectiunii.
  • remedierea rapida a defectiunii.
  • garantie intre 6 si 12 luni la manopera si piese achizitionate.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...