ReparatiiFerestre.ro - Reparatii tamplarie termopan, Bucuresti

Sticla termopan

Sticla termopan mai veche, poate avea mici probleme de executie, astfel, aburindu-se in interiorul celor doua foi de geam. Noi putem inlocui geamurile vechi si cu probleme, cu geamuri noi de calitate, crescand astfel confortul dumneavoastra. De asemeni, ne puteti contacta pentru orice fel de problema legata de geamurile termopan. Fie ca aveti un geam spart, crapat sau pur si simplu doriti sa schimbati geamul normal cu un geam fumuriu.

 

Sticla termopan, in atentia tuturor

 

Geamul termopan este o constructie formata din doua sticle având Intre ele o bagheta de aluminiu sigilata cu ajutorul membranelor cauciucate. Dar acest lucru este deja cunoscut, si de multa vreme nu mai este un mister capacitatea sticlei termopan de a pastra temperatura si ambianta placuta.In cazul In care sticla Intâmpina anumite probleme structurale, acest lucru va avea repercursiuni si In calitatea mediului ambiant. Condensul, pierderea de caldura, umiditate crescuta, toate sunt efecte ale unei instalari improprii sau a unor defecte de fabricatie.

Realizam reparatii termopane cu efect de lunga durata si imbunatatim calitatea ferestrelor si usilor tale. Te ajutam sa achizitionezi piese de calitate si la costuri reduse, pentru a preveni orice fel de probleme in viitor. Astfel, apeland la noi, prelungesti durata de viata a termopanelor tale!

 

Sticla termopan se repara?

 

Geamul termopan poate fi reparat ca si structura. Echipa noastra este specializata pe astfel de interventii si tot ceea ce trebuie facut este sa se identifice problema. Sticla termopan este un geam normal, acoperit cu un strat de nitrat. intre cele doua sticle suprapuse, este indicat sa se introduca un gaz inert, cu rolul de a mentine si de a izola interiorul fata de conditiile atmosferice. Cazuistica geamului termopan poate fi diversa.Când discutam despre probleme si reparatii, putem sa aducem in discutie imbinarile structurale, elementele de feronerie, garniturile, si sticla termopan. Echipa noastra va va ajuta sa identificati problema si, daca se dovedeste a fi necesar, vom continua cu schimbarea geamului cu probleme.Puteti sa alegeti sa schimbati sticla termopan cu una fumurie sau reflectorizanta. Ofera un aspect interesant când este privita din exterior si va protejeaza de privirile indiscrete si intrebatoare. Calitatea pe care o oferim se va observa inca de la prima intâlnire datorita faptului ca ne dorim sa fim aproape de clientii nostri si sa cream o relatie constructiva cu dumneavoastra.Ne dorim ca si in viitor, atunci când aveti nevoie de servicii legate de termopane, sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Galerie foto
  • ...